Головна Новини Суспільство події Дощ та гроза: у яких областях України зіпсується погода 17 червня
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощ та гроза: у яких областях України зіпсується погода 17 червня

Прогноз погоди в Україні 17 червня

16 червня 2022, 23:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У п'ятницю дощі пройдуть у багатьох українських областях. Про це повідомляється на сайті "Укргідрометцентру".  

Дощ та гроза: у яких областях України зіпсується погода 17 червня

Прогноз погоды на 17 червня

Синоптики передають, що дощова погода завтра очікується у західних областях України та в одній із північних областей. Водночас грози, вдень при грозах шквали 15-20 м/с, в окремих районах град.

Так, 17 червня дощ очікується у Житомирській, Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Рівненській, Чернівецькій, Івано-Франківській, Волинській, Львівській, Ужгородській та Чернігівській областях. У давнину у цей день очікується хмарна погода.

Температура повітря в західній частині країни буде до 25 градусів вдень, а вночі — до 14. З північних областей України очікується до 26 градусів вдень та до 14 вночі. У центральній частині вдень стовпчики термометрів піднімуться до 26 градусів, а на ніч впадуть до 13. На півдні вдень 17 червня буде до 27 градусів. На ніч температура повітря впаде до 15. У східних областях очікується до 26 градусів та до 13 вночі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Херсоні першими за паспортами РФ прийшли представники однієї із партій України. "Простими громадянами" виявилися керівники Партії Шарію у Херсоні.

Читайте також, що Кремлю довелося заспокоювати росіян через заяву українського генерала Марченка про Кримський міст. Російські військові, стверджує Пєсков, "гарантують безпеку" мосту.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що не пенсії, а мінімальна допомога : як необхідно реформувати пенсійну систему в Україні. Експерт наголосив, що держава не може платити пенсії, а лише мінімальну соціальну допомогу за віком.

Також "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ скували противника контрнаступними діями та знищили склад боєприпасів на півдні України. Противник продовжує оборонятися, використовуючи укріплені позиції другого та третього рубежів оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини