Головна Новини Суспільство події До України повертаються морози і сніг: синоптик розповіла, де чекати похолодання
commentss НОВИНИ Всі новини

До України повертаються морози і сніг: синоптик розповіла, де чекати похолодання

Із 6 квітня на заході країни значно погіршиться погода

5 квітня 2021, 14:06
Поділіться публікацією:

Початок квітня для українців ознаменувався не лише численними жартами, а й досить примхливою погодою на території всієї країни. За словами вітчизняної синоптикині Наталки Діденко, нинішній тиждень теж не збирається радувати особливо весняною погодою. Детально спеціалістка про це розповіла у своєму прогнозі на особистій Facebook-сторінці.

До України повертаються морози і сніг: синоптик розповіла, де чекати похолодання

До України повертаються заморозки і сніг. Фото з відкритих джерел

Уже із 6 квітня Україні необхідно очікувати приходу циклону та різних атмосферних фронтів. Ці "гості" принесуть із собою поновлення снігопадів і низькі температури. Найбільше від таких погодних змін потерпатимуть західні області.

Вдень у вівторок, 6 квітня, на Заході триматиметься температура на рівні +3…+8 градусів, подекуди ртутні стовпчики опустяться навіть до нуля. Любителям побувати у горах варто одягатися тепліше, адже Карпати "порадують" морозом до -3…-8. Також західні області накриє опадами: подекуди сніг, подекуди сніг із дощем.

Циклон "зупиниться" в центральній Україні, що вплине на більш теплу погоду в решті регіонів України. Південні, східні та подекуди центральні області можуть розраховувати на плюсову температуру на рівні 9-13 градусів. Втім необхідно врахувати, що вітер буде різким і поривчастим, що заважатиме встановитися цілком теплій і приємній весняній погоді.

Крім того, на Житомирщині, Київщині, Чернігівщині та Вінниччині цілком ймовірні невеликі дощі. Як стверджує Наталка Діденко, жителі решти регіонів у вівторок можуть обійтися без парасольки.

Для столиці 6 квітня буде хмарним, можливо, дощовим, але відносно теплим із позначками до +10…+13 градусів.

Уже 7 та 8 квітня погода в більшості регіонів України може ускладнитися, варто очікувати дощів, подекуди із мокрим снігом. На півночі навіть можливе налипання мокрого снігу.

За словами синоптикині, більш звичне для цього періоду весняне тепло повернеться до країни уже на вихідних: опадів стане менше, а температурні стовпчики поповзуть догори.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, який прогноз погоди на весь квітень зробили спеціалісти Гідрометцентру.

Також на порталі можна дізнатися про те, якою погода в Україні буде на великодні свята.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини