Головна Новини Суспільство події До кінця року ми можемо отримати 20 тисяч хворих на COVID-19 за добу, - прем'єр-міністр
commentss НОВИНИ Всі новини

До кінця року ми можемо отримати 20 тисяч хворих на COVID-19 за добу, - прем'єр-міністр

За словами прем'єр-міністра, система медицини готується до серйозного збільшення кількості хворих

5 листопада 2020, 19:15
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль спрогнозував, що до кінця року кількість хворих на коронавірус може зрости до 20 тисяч за добу. Про це чиновник заявив журналістам РБК.

До кінця року ми можемо отримати 20 тисяч хворих на COVID-19 за добу, - прем'єр-міністр

Фото: Кореспондент

"Ми до кінця місяця можемо отримати 15 тисяч в день. Це вже не секрет, можна рахувати сьогоднішні цифри ... звичайна математика без інших заходів показує, що ми будемо ці цифри мати. До кінця року ця цифра може вирости і до 20 тисяч людей на день", — підкреслив прем'єр.

Він також зазначив, що система медицини України до цього готується. Крім того, за словами Шмигаля, уряд розробляє різні варіанти продовження адаптивного карантину на території країни.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, прем'єр-міністр назвав умови локдауна в Україні. За його словами, карантин буде серйозно посилений, якщо ситуація з поширенням коронавирусної інфекції буде погіршуватися.

Нагадаємо, що сьогодні в Україні зафіксували рекордну кількість хворих на COVID-19, вона склала 9850 людей. Хворіє на даний момент 237 761 українець, а всього, з початку спалаху в Україні, коронавірус підхопили 430 467 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rbc.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини