Головна Новини Суспільство події Десантники спалили російську техніку разом із окупантами ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

Десантники спалили російську техніку разом із окупантами ВІДЕО

Розвідники ДШВ продовжують знищувати російських окупантів

19 травня 2022, 15:30 comments1885
Поділіться публікацією:

Розвідники ДШУ продовжують знищувати російських загарбників разом із бойовою технікою. Причому українські військові виконують майстерно свої завдання, перебуваючи не лише на самому передку, борючись на полі бою, а й у тилу ворога. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у Facebook.

Десантники спалили російську техніку разом із окупантами ВІДЕО

Українські десантники показали, як спалили техніку ворога. Фото: з відкритих джерел

На відео видно кілька епізодів, як українські воїни-розвідники після виконання бойового завдання в тилу супротивника спалюють бронетехніку російських військових.

"Продовжуємо й надалі вести бойові дії та знищувати ворогів України!", – наголошується на сторінці Командування.

Читайте на порталі "Коментарі" – Зеленський заявив, що єдина переговорна платформа з росіянами, поки армія країни-агресора знаходяться на території України – це зброя санкції та гроші. Жодних мирних переговорів не може бути, поки частина українських територій окуповані, а Росія продовжує говорити мовою ультиматумів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Пентагоні фіксують, що у російській армії суттєво знизився наступальний потенціал. Якщо раніше перед російськими загарбниками ставилися завдання взяття міст і великих територій, то тепер російські військові задовольняються малим, радіючи захопленню навіть невеликих сіл і ділянок доріг. Наступають росіяни також набагато меншими групами, ніж раніше. Якщо раніше вони атакували 100 і більше людей, то тепер атакують групи по кілька десятків людей. Іноді ця кількість сягає сотні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини