Головна Новини Суспільство події Державна комісія ТЕБ і НС: сім областей стали "червоними"
commentss НОВИНИ Всі новини

Державна комісія ТЕБ і НС: сім областей стали "червоними"

Кількість нових випадків захворювання на COVID-19 зростає

27 жовтня 2021, 11:25 comments1037
Поділіться публікацією:

За рішенням державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) 27 жовтня ще сім областей віднесуть до "червоної" зони епідемічної небезпеки. Про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов в Telegram.

Державна комісія ТЕБ і НС: сім областей стали "червоними"

Кількість хворих в областях зросла, фото з відкритих джерел

З суботи, 30 жовтня, до "червоної" зони карантину потрапляють такі області: Житомирська, Івано-Франківська, Київська, Луганська, Львівська, Хмельницька та Чернігівська. Відповідно, в областях, де встановлено "червону" зону, посилять карантинні обмеження для тих, хто не пройшов вакцинацію. Громадяни з інших зон карантину, які планують поїхати до "червоних" зон, мають надати перевіряючим "зелений" внутрішній сертифікат або міжнародний сертифікат про повну вакцинацію, або ж довідку з результатом ПЛР-тесту. Пускати пасажирів у громадський міжміський транспорт будуть лише якщо результат тесту негативний.

Якщо в закладах громадського харчування, Торгових центрах на непродовольчих ринках та в магазинах усі робітники не вакциновані, то їх робота припиняється. Також в червоних зонах заборонено проведення масових заходів.

За статистичними даними станом на 27 жовтня, нових випадків 22 574, померло за добу —  692, госпіталізовано — 5 925 осіб. За прогнозами Національної академії наук України, добова кількість хворих на COVID-19 зростатиме в листопаді. З 2 листопада хворих може бути до 24 тисяч нових випадків, а до 9 листопада добова кількість випадків продовжуватиме зростати до 28 тисяч.

Як повідомляв портал "Коментарі", COVID-19 в Україні набирає обертів. Так, пік захворюваності на коронавірус у країні можна очікувати вже в наприкінці жовтня. Про це повідомив секретар Ради нацбезпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов.

Також ми писали, що від коронавірусної хвороби на Чернігівщині пішов з життя школяр, що навчався в 9 класі. До обласного медичного закладу його завезли вже з ускладненнями. Врятувати життя хлопчику медикам не вдалося.

Державна комісія ТЕБ і НС: сім областей стали ”червоними” - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини