Головна Новини Суспільство події У Чернігівській області від коронавірусу помер дев'ятикласник: що відомо про смерть учня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернігівській області від коронавірусу помер дев'ятикласник: що відомо про смерть учня

Школяр мав супутні захворювання

18 жовтня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

На Чернігівщині від смертельного ковіду пішов з життя школяр міської одинадцятирічки. Про це інформує УНІАН.

У Чернігівській області від коронавірусу помер дев'ятикласник: що відомо про смерть учня

У Чернігівської області від коронавірусу помер хлопчик (фото з відкритих джерел)

 Сповістив про цю трагедію в місті Корюківка сьогодні, 18 жовтня  голова міської ради Ратан Ахмедов.

Він зазначив, що в місті стає щораз більше ковідних хворих. Зокрема, йде ріст важких випадків, а такі хворі не можуть обійтися без кисню.

 За словами мера Корюківки, тут це перша дитяча смерть від короновірусної хвороби. Хлопчик інфікувався  в місті від дорослих. І це сталось тому, що в містечку немає колективного імунітету, ніхто не дотримується режиму, коли кругом потрібно зараз перебувати в масках.

 Тому корюківський міський голова ще раз закликав місцевих мешканців пройти вакцинацію. І турбуватись за свою долю та долю своїх дітей, і не ризикувати. А ще довіряти медицині.

Юний чернігівець навчався в 9 класі. До обласного медичного закладу його завезли вже з ускладненнями. Врятувати життя хлопчику медикам не вдалося.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США 4-річну дівчинку за кілька годин "вбив" коронавірус.В американському штаті Техас від  захворювання на ковід пішла з життя маленька дівчинка, мама якої не хотіла робити щеплення. Вона згасла  буквально за кілька годин після того, як  в неї виявили  небезпечну хворобу. Мама дитини, яка за своїми переконаннями не робила щеплень, захворіла на ковід. Від неї хвороба перейшла до малючки, в якої відразу з’явилась висока температура. Ліки не змогли перемогти вірус. Вже під ранок вона згасла, так і не прийшовши до свідомості. За словами згорьованої матері вона протестувала проти щеплень, переконувала їх не робити. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

19 жовтня 2021, 03:08

Школьник имел сопутствующие заболевания...... Какие? Грустная новость, но кроме агитации вакцинироваться, ни о чем не говорит.


Новини