Головна Новини Суспільство події Денісова розповіла, хто наказував окупантам ґвалтувати українських мирних жителів
commentss НОВИНИ Всі новини

Денісова розповіла, хто наказував окупантам ґвалтувати українських мирних жителів

Денісова наголосила, що насильницькі дії щодо українців – це пряма зброя ворога проти мирного населення

4 травня 2022, 17:22 comments1775
Поділіться публікацією:

Ті звірства, які стали відомі на деокупованих українських територіях, це не лише особиста ненависть російських військових до всього українського, а й особистий наказ президента РФ Путіна – ґвалтувати мирних громадян України, знущатися з них. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "Blick" заявила уповноважена Верховна Рада з прав людини Людмила Денісова.

Денісова розповіла, хто наказував окупантам ґвалтувати українських мирних жителів

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Уповноважена ВР із прав людини уточнила, що насильство проти мирних громадян Україна стало справжньою зброєю російських загарбників. І сексуально знущатися над жертви було не просто психічним розладом окупантів, а й особистим наказом Путіна.

За словами Людмили Денісової, російські військові, знущаючись з беззахисних жертв, хотіли відбити бажання мати дітей, а то й позбавити фізично мати таку можливість. Ніхто з військових країни-агресора не опирався наказу Путін – знищити Україну, як державу, а українців, як націю.

Зазначимо, наприкінці квітня Денісова назвала цифру, скільки дітей та дорослих було зґвалтовано російськими варварами. На 24 квітня ця цифра досягла 400 людей. Більшість жертв тепер бояться говорити щось слідчим органам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Володимир Зеленський зробив заяву про те, що він не погодиться на заморожування конфлікту в Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, що означає заява президента про небажання йти на підписання чергового "Мінська".

Також видання "Коментарі" повідомляло – британській розвідці стало відомо – росіяни збираються окупувати два ключові міста на Донбасі. Російським військам поставлено чітке завдання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Некто

4 травня 2022, 19:32

Денисова -больная или дура?


Новини