Головна Новини Суспільство події Демарш в ОДКБ: що розгнівало Лукашенка
commentss НОВИНИ Всі новини

Демарш в ОДКБ: що розгнівало Лукашенка

Олександр Лукашенко назвав "демаршем" відсутність Вірменії на зустрічі ОДКБ

23 листопада 2023, 16:07 comments1627
Поділіться публікацією:

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко засудив відсутність Вірменії на засіданні сесії Ради Організації договору колективної безпеки (ОДКБ), назвавши позицію Єревана "демаршем". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише білоруське державне агентство "Белта".

Демарш в ОДКБ: що розгнівало Лукашенка

Олександр Лукашенко. Фото: з відкритих джерел

"Ми дійшли єдиного висновку, що проблемні питання завжди були і будуть. Якщо ми їх маємо намір вирішувати, то їх треба вирішувати за столом переговорів, не робити демарші без причин, без певних причин", – сказав Олександр Лукашенко.

Він зазначив, що на зустрічі члени ОДКБ обговорювали ситуацію на Кавказі і "деяку незадоволеність одного з членів Ради колективної безпеки", маючи на увазі рішення Вірменії не бути присутнім на саміті організації в Мінську.

Зазначимо, раніше стало відомо, що прем'єр Вірменії Нікол Пашинян відмовився взяти участь у зустрічі ОДКБ у Мінську 23 листопада. Тоді прем'єр Вірменії під час телефонної розмови з Лукашенком заявив, що не зможе взяти участь у засіданні, і висловив сподівання, що партнери з ОДКБ з розумінням поставиться до цього рішення.                                                                                                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи готова Вірменія вийти з ОДКБ: Пашинян дав відповідь.

Також видання "Коментарі" повідомляло – хто та чому прибув на парад до Путіна – чи є ризик втягування країн ОДКБ у війну проти України. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.belta.by/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини