Головна Новини Суспільство події ДБР таки затримало колишнього одеського військкома Борисова
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР таки затримало колишнього одеського військкома Борисова

Фігурант гучних справ намагався втекти від слідства та використав елементи конспірації

24 липня 2023, 12:18
Поділіться публікацією:

Правоохоронці затримали колишнього начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

ДБР таки затримало колишнього одеського військкома Борисова

Одеський військком Євген Борисов. Фото: Одеський обласний ТЦК та СП

Напередодні Борисову повідомили про підозру за трьома статтями та розшукували протягом 2 днів. Наразі скандальний екс-військком буде під вартою без права внесення застави.

Нагадаємо, колишньому одеському військовому Євгену Борисову, у родичів якого журналісти виявили маєток в Іспанії та дорогі автомобілі (незаконний стан військкома НАЗК оцінює у 188 млн гривень), повідомлено про підозру за фактами незаконного збагачення та порушення порядку несення військової служби. Ось тільки між підозрою та журналістським розслідуванням, яке розкрило кричущі факти, пройшов місяць. А Борисов, за деякими даними, якимось чудовим чином примудрився залишити Україну. Про що свідчить вся ця ситуація? Які висновки слід зробити? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" – корупція залишається Ахіллесовою п'ятою України. Про неї постійно говорять не лише українські бізнесмени, на неї постійно вказують з-за кордону. Той самий президент США Джо Байден нещодавно зазначив, що вступ України до НАТО багато в чому залежить від боротьби з корупцією. Що останнім часом зроблено у цьому напрямі? Що слід зробити якнайшвидше? Чи тільки українське це лихо? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини