Головна Новини Суспільство події Данілов розповів, які органи вже зайнялися Аристовичем
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розповів, які органи вже зайнялися Аристовичем

Олексій Данілов натякнув, що Арестовичем уже займається СБУ

3 листопада 2023, 12:15
Поділіться публікацією:

Працівники СБУ займаються розслідуванням діяльності колишнього радника Офісу президента Олексія Арестовича. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "Ліга.НЕТ" зробив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов розповів, які органи вже зайнялися Аристовичем

Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Секретар РНБО наголосив, спецслужби активно працюють, але при цьому, уточнив Данілов, людям потрібно запастися терпінням, не варто чекати надто швидкого результату.

"Я б був набагато обережнішим зі словосполученням "СБУ нічого не робить". Служба безпеки займається. Інша справа, що всі хочуть дуже швидкого результату, щоб це було вже сьогодні", — висловився Данілов.

Відповідаючи на запитання, чи Данілов розуміє, що Арестовича "фактично створила і легітимізувала" саме команда президента, він відповів, що він особисто відповідає за зовсім інший напрямок, ніяк не відноситься до Офісу президента і досить часто не розуміє, звідки саме беруться радники глави держави. , голови його офісу, які дозволяють собі дуже гучні заяви.

Зазначимо, незважаючи на те, що Олексій Арестович уже не є радником глави Офісу президента, він продовжує залишатися в Україні знаковою фігурою, його думки цитують ЗМІ, він сам часто продукує гучні заяви та прогнози.

Так буквально вчора екс-радник голови ОП відзначився гучною заявою про необхідність миритися з Росією, оскільки сторони на даний момент досягли стелі своїх військових можливостей, що виявилося у стабілізації фронту та переході до позиційної війни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бити по шапці треба: Арестович емоційно висловився про мовне питання в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини