Головна Новини Суспільство події Чоловік два місяці дрейфував в Тихому океані з собакою: як йому вдалось вижити
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік два місяці дрейфував в Тихому океані з собакою: як йому вдалось вижити

Австралієць кілька місяців виживав у відкритому океані, поки його не помітили мексиканські рибалки.

18 липня 2023, 13:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








51-річний австралієць Тім Шеддок і його пес, на ім'я Белла, були знайдені у відкритому океані. Вони перебували два місяці без змоги отримати будь-яку допомогу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Чоловік два місяці дрейфував в Тихому океані з собакою: як йому вдалось вижити

Моряк Тім Шеддок. Фото з відкритих джерел

Тім Шеддок і його собака залишили мексиканський порт у квітні цього року та прямували до Французької Полінезії. Через кілька тижнів човен австралійця потрапив у шторм і зазнав пошкоджень сівши на мілину.

Через два місяці після інциденту  моряка помітили з гелікоптера, який проводить спостереження за рибальським траулером. Тім Шеддок став набагато стрункішим та відростив велику бороду.

"Я пройшов через дуже важкі випробування на морі, і мені просто потрібен відпочинок і хороша їжа, тому що я довгий час був один у морі… Мені не вистачало їжі", — розповів Тім Шеддок.

Австралієць розповів, що йому вдалось вижити через рибальські снасті, які вони мали з собою. Таким чином останні кілька місяців моряк та його пес харчувались лише рибою, а пили лише дощову воду. Врятованому вдалось також врятуватись від сонячних опіків, чоловік переховувався в під навісом свого пошкодженого човна. Наразі життю чоловіка нічого не загрожує і він знаходиться під наглядом лікарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що четверо неповнолітніх дітей змогли вижити в лісах Амазонки після авіакатастрофи.

Також "Коментарі" писали про відео останніх секунд життя туристів, які опинились поблизу виверження вулкана Вакаарі на острові Вайт. Під час інциденту загинуло 22 людини, ще 25 отримали опіки різного ступення важкості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини