Головна Новини Суспільство події Чого обов'язково необхідно позбутися напередодні Нового року: список
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого обов'язково необхідно позбутися напередодні Нового року: список

Перед Новим роком необхідно позбутися всіх старих і непотрібних речей, якими ви тривалий час не користувалися. Починаємо із чистого листа та віримо в краще!

7 грудня 2022, 02:15 comments1281
Поділіться публікацією:

Не дивлячись на військову агресію з боку РФ, яка не припиняється з 24 лютого, багато українців все ж таки мають намір зібратися за новорічним столом і загадати одне на всіх бажання — бажання прискорити припинення війни.

Чого обов'язково необхідно позбутися напередодні Нового року: список

Новий рік 2023/Фото з відкритих джерел

Слід пам'ятати, що, незважаючи ні на що, Новий рік — це свято, яке символізує початок нового етапу в житті. Щоб правильно увійти в новий рік і почати все "з чистого листа" необхідно напередодні зробити в будинку генеральне прибирання і викинути весь мотлох, який міг накопичитися в житлі.

Обов'язково слід подумки "відпустити" всі образи на рідних та близьких, а також позбавитися непотрібних, застарілих речей. Це допоможе відчути психологічне полегшення та символізуватиме відмову від негативу.

Категорії речей, які обов'язково слід викинути напередодні Нового року

1. Зламані предмети та битий посуд.

Обов'язково позбавтеся всіх поламаних речей і неробочої техніки, яку тривалий час ви не можете відремонтувати. Як варіант — можете віддати несправну річ тій людині, яка дійсно зможе її полагодити і використовуватиме за призначенням.

Тріснутий та битий посуд також обов'язково потрібно викинути. Весь подібний мотлох лише займає місце і притягує негативну енергетику.

2. Речі, які давно не носите.

Старі кросівки, куртка, яка весить в шафі вже кілька сезонів і не разу не була одягнена, незручні туфлі та джинси, які стали малі – все це необхідно зібрати у пакет та віддати. Викидати хороші речі не слід. Віднесіть їх до пункту допомоги нужденним або віддайте знайомим. Таким чином ви звільните місце в шафі, наведете лад у домі та подаруєте своїм речам друге життя, адже їх носитимуть люди, які цього справді потребують.

3. Макулатура.

Старі платіжки та чеки, рекламні буклети, застарілі квитанції, непотрібні документи, глянцеві журнали – це все мотлох. Все це не годиться для розпалювання печі або розведення багаття, тому сміливо позбавляйтеся зайвої макулатури віднісши її в спеціальний пункт прийому.

4. Старі іграшки.

Якщо ваші діти виросли, а в будинку зібралося безліч іграшок та ігор, які просто стоять без діла, то бажано їх позбутися. Запропонуйте їх знайомим чи друзям. Також можна передати іграшки волонтерам або розмістити у соцмережах безкоштовне оголошення. Можливо, саме ці речі подарують напередодні Нового року радість дитині, яка давно мріяла про саме цей конструктор, ляльку, настільну гру чи машинку.

5. Негативні думки.

Це, мабуть, основний пункт із перелічених вище. Не беріть із собою в Новий рік злість і лють, обтяжливі стосунки, невірних партнерів, токсичних людей і погані спогади. Це стане вас мотивувати почати нове життя і вдихнути на повні груди.

Пам'ятайте, як би не було важко, треба думати про хороше і вірити в краще!

Раніше "Коментарі" писали про те, що можна приготувати без світла та газу: прості рецепти. Насамперед, кожен із нас має зрозуміти те, що на нас попереду чекає важка та складна зима. Готуватись до сезону холодів слід уже сьогодні.

Читайте також: Що робити, якщо ви застрягли у ліфті і немає світла: інструкція. Якщо ви опинилися замкненими в ліфті через раптове відключення електроенергії, то не варто панікувати. Ми підготували вам дієві поради, які допоможуть пережити цю неприємність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Миротворец

7 грудня 2022, 04:11

Перед празднованием Нового Года Нужно избавится от Путина и всех русских солдат в Украине и всех путинских коллаборантов! А после празнования Нового Года и всю рассию зачистит от этих вежливых фашистов!!!


Новини