Головна Новини Суспільство події Чи введуть в Україні повний локдаун: в РНБО дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи введуть в Україні повний локдаун: в РНБО дали відповідь

Данілов упевнений, що відповідальність громадян за своє життя і здоров'я, повинна зводитися в абсолют

25 жовтня 2021, 10:20 comments2790
Поділіться публікацією:

За словами секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, посилювати карантинні заходи на території всієї країни, а саме вводити локдаун, поки не планується. Обмеження діятимуть регіонально. Про це політик розповів у інтерв'ю виданню РБК-Україна.

Чи введуть в Україні повний локдаун: в РНБО дали відповідь

Олексій Данілов - фото: РБНО

Данілов зазначив, що державний глава Володимир Зеленський щопонеділка проводить великий селектор стосовно цього питання. При цьому розмови на таких нарадах відбуваються "без сорому в висловах".

"Ми поки не бачимо того, що локдаун буде вводитися. Територіально будуть певні обмеження", — сказав секретар РНБО.

Данілов упевнений, що відповідальність громадян за своє життя і здоров'я, і це стосується не тільки коронавірусного захворювання, повинна зводитися в абсолют.

Нагадаємо, що головний санітарний лікар України Ігор Кузін також зазначає, що питання введення тотального локдауну в країні, поки що не обговорюється в Міністерстві охорони здоров'я, при цьому відомство спостерігає за ситуацією з поширенням вірусу. Заступник міністра охорони здоров'я зазначив, що посилення карантинних обмежень буде залежати від епідеміологічних показників.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що глава МОЗ України Віктор Ляшко поділився невтішним прогнозом щодо коронавірусуа. Чиновник вважає, що COVID-19 може назавжди залишитися в світі і не зникнути зовсім. Однак, міністра не залишають надії, що Україна зможе повернутися до нормального, доковідного життя. Ляшко нагадав, що інфекція вже забрала життя понад 60 тисяч українців, зіставивши це число з населенням Первомайська і Борисполя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини