Головна Новини Суспільство події Чи подорожчає проїзд у київському метро до 20 гривень: офіційна відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи подорожчає проїзд у київському метро до 20 гривень: офіційна відповідь

У КМДА дали чітку відповідь

28 січня 2021, 09:54
Поділіться публікацією:

Місцева влада Києва офіційно прокоментували інформацію про можливе подорожчання проїзду в столичному метрополітені до 20 гривень за поїздку, про яке заявив глава Асоціації перевізників Київської області Олексій Павленко. Про це повідомляє видання "Сегодня".

Чи подорожчає проїзд у київському метро до 20 гривень: офіційна відповідь

27 січня Павленко заявив, що через збитки, які метрополітен поніс через локдаун, влада планує підвищити вартість проїзду в метро до 16-20 гривень. Причиною цього він назвав скорочення пасажиропотоку в підземці.

Глава Асоціації перевізників стверджував, що питання про різке подорожчання проїзду в метро влада почне розглядати вже в лютому 2021 року.

На сьогодні всі питання, які стосуються цінової політики міста розглядаються в КМДА безпосередньо. Там заявили, що інформація про подорожчання є чутками, а питання про підвищення вартості проїзду зараз навіть не розглядають.

У міській владі пояснили, що для підвищення вартості проїзду необхідно ретельно вивчити аналітику від транспортників з розрахунками, точних даних і обгрунтуваннями подорожчання.

Після вже потрібно проводити громадські слухання. Процес займає, як мінімум, два місяці.

Також в КМДА заявили, що питання про подорожчання проїзду постійно педалюють приватні перевізники, які опинилися на межі банкрутства через наслідки карантину.

У КП "Київський метрополітен" заявили, що навіть не знають Олексія Павленка, який заявив про підвищення тарифу на проїзд до 20 гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в київському метро з'являться вагони, через які можна буде проходити.

Також читайте, що втрачали в метрополітені у 2020 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини