Головна Новини Суспільство події Чи готова Вірменія вийти з ОДКБ: Пашинян відповів
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готова Вірменія вийти з ОДКБ: Пашинян відповів

Пашинян заявив, що Вірменія поки що не залишає ОДКБ, але шукає інших партнерів

15 листопада 2023, 16:52 comments2550
Поділіться публікацією:

Єреван поки що ще не ухвалив остаточного рішення щодо того, чи виходити з Організації Договору про колективну безпеку. Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян каже, що його країна поки що думає над цим. Як передає портал "Коментарі", таку заяву зробив прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян у рамках урядової години у парламенті, пише "Інтерфакс".

Чи готова Вірменія вийти з ОДКБ: Пашинян відповів

Нікол Пашинян. Фото з відкритих джерел

Глава уряду Вірменії пояснив, чому відмовився взяти участь у зустрічі з колегами із країн ОДКБ, яка відбудеться у Мінську.

"ОДКБ, всупереч своїм зобов'язанням, не дала належної реакції на виклики безпеки Вірменії, і це повторювалося кілька разів. За всієї поваги до колег з ОДКБ, незрозуміло, чому ми щоразу ходимо на ці заходи", — сказав він. повторюємо одне й те саме, і щоразу не отримуємо належної реакції", – зазначив Пашинян.

За його словами, Вірменія просить своїх партнерів не ображатись, але зараз так складаються обставини, що Єреванові доводиться шукати інших партнерів у сфері безпеки.                                                                        

"Ми шукаємо та знаходимо цих партнерів, намагаємося укладати угоди, купувати озброєння, військову техніку. Це наша політика", – констатував Пашинян.

Читайте також на порталі "Коментарі" — влада Вірменії намагається дистанціюватися від Росії. Російсько-вірменські відносини погіршуються не перший місяць. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Єревані відреагували на істерику РФ через участь Вірменії у саміті за формулою світу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини