Головна Новини Суспільство події Чи є вже дефіцит вакцин: Ляшко розповів, скільки станом на сьогодні «на залишках»
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є вже дефіцит вакцин: Ляшко розповів, скільки станом на сьогодні «на залишках»

Станом на сьогодні "на залишках" є близько 12 млн доз вакцини, а також плануються додаткові поставки

10 вересня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Станом на сьогодні "на залишках" є близько 12 мільйонів доз вакцини проти коронавірусу. Попри такий пристойний запас на складах, зовсім скоро очікуються поставки нових партій. Тому перебоїв з наявністю вакцини в пунктах для вакцинації не буде. Як передає видання "Коментарі", про це під час спілкування з представниками мас-медіа заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, пише УНІАН.

Чи є вже дефіцит вакцин: Ляшко розповів, скільки станом на сьогодні «на залишках»

Виктор Ляшко. Фото: liga.net

Віктор Ляшко зазначив, далеко позаду ті часи, коли в країні був дефіцит з вакцинами та доводилося боротися за контракти з провідними виробниками вакцини. Тепер вакцина від COVID-19 в Україні є у достатній кількості. Всього в Україні привезли 22 млн доз вакцини, 10,5 — використано.

Також міністр розповів, що до кінця року щотижня в Україні будуть привозити додаткові вакцини. Віктор Ляшко знову закликав українців активніше вакцинуватися, запевнивши, що вакцини різних виробників є у достатній кількості. Головне — це бажання.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав — у МОЗ назвали дві вакцини, якими першими будуть вакцинувати українців у вересні-жовтні.

Читайте також на "Коментарях" — людству не перемогти COVID-19: у ВООЗ визнали, що раніше медики помилялися, заявляючи, що за пару років вдасться перемогти пандемію. Проблема полягає у тому, що масової вакцинації по всій планеті так і не відбулося. Тому людям доведеться змиритися з тим фактом, що ми тепер матимемо ще одне захворювання, схоже на сезонний грип. Доведеться навчитися боротися з новим викликом для людства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини