Головна Новини Суспільство події Чи будуть обмежувати роботу громадського транспорту під час нового локдауну
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи будуть обмежувати роботу громадського транспорту під час нового локдауну

Рішення про зупинку громадського транспорту приймає комісія ТЕБ І НС

17 жовтня 2021, 10:00
Поділіться публікацією:

У разі локдауну на території України, найімовірніше, уряд не буде рекомендувати обмежувати роботу громадського транспорту. Про це повідомляв головний санлікар Ігор Кузін у коментарі ТСН.

Чи будуть обмежувати роботу громадського транспорту під час нового локдауну

Громадський транспорт - фото КМДА

За словами представника МОЗ, зміни у функціонуванні громадського транспорту чинять істотний вплив на економіку і не дають додаткового епідеміологічного впливу.

При цьому Кузін зазначив, що головною рекомендацією є більш серйозний контроль за дотриманням карантинних правил, вимог під час перевезення, обмеження кількості громадян, які їздять на громадському транспорті і т.д.

"Швидше за все, в межах можливих локдаунів або "червоних" зон уряд не буде рекомендувати обмежувати функціонування саме місцевого або міського транспорту", — додав головний санітарний лікар.

Крім того, представник МОЗ нагадав, що припинення роботи громадського транспорту належить до компетенції комісії ТЕБ і НС. Саме вона приймає рішення стосовно необхідності зупинки громадського транспорту.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що, за словами голови Міністерства охорони здоров'я України Віктора Ляшка, в країні можуть розглянути питання про скасування маскового режиму, якщо 70-80% населення будуть щеплені проти коронавірусного захворювання. 

Крім того, експерти розповіли, як можна оцінювати дії української влади в напрямі боротьби з коронавірусом, яких заходів слід вжити, щоб поліпшити ситуацію з поширенням захворювання, а також чи є ризик громадських протестів у зв'язку з введенням нових карантинних правил в Україні.            



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини