Головна Новини Суспільство події Чи буде в Україні повний локдаун: у МОЗ дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде в Україні повний локдаун: у МОЗ дали відповідь

Перспектива жорсткого карантину залежить від епідемічних показників

22 жовтня 2021, 15:47
Поділіться публікацією:

Можливість посилення карантинних обмежень, а саме введення локдауну на всій території країни, поки не обговорюють в Міністерстві охорони здоров'я. Це стосується і регіонів з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки. Про це повідомив заступник голови МОЗ Ігор Кузін телеканалу "Дім", передає видання РБК-Україна.

Чи буде в Україні повний локдаун: у МОЗ дали відповідь

Чи буде в Україні повний локдаун: у МОЗ дали відповідь - фото з відкритих джерел

Головний санлікар зазначив, що перспектива жорсткого карантину залежить від епідемічних показників, які прописані в постановах. Кузін додав, що станом на сьогодні, тільки декілька областей відповідають "червоній" зоні.

"Залежно від того, які цифри будуть реєструватися у нас навіть після введення" червоної "зони в цих областях, буде залежати необхідність або відсутність необхідності введення більш широкого локдауна. Але поки про це не йдеться", — повідомив заступник міністра охорони здоров'я.

Крім того, Кузін зазначив, що повного локдауну в найближчому майбутньому українцям чекати не варто. За його словами, "це поки не проговорюється", а в МОЗ спостерігають за ситуацією щодо поширення коронавірусу.

Нагадаємо, що глава українського Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко озвучив невтішний прогноз з приводу коронавірусу, однак, за словами міністра, "ми можемо повернутися до нормального життя". Міністр охорони здоров'я додав, що внаслідок коронавірусу в Україні померло понад 62 тисяч громадян. Ляшко порівняв таку кількість з населенням Борисполя і Первомайська.

Зазначимо, що за минулу добу, 21 жовтня, в Україні виявили рекордну кількість хворих коронавірусом — 23 785. Попередній рекорд зафіксували в країні за добу 20 жовтня — 22 415 кейсів зараження. Крім того, за минулу добу від коронавірусу померло 614 громадян, що також є рекордом в країні. Максимальну кількість летальних випадків серед українців зафіксували 20 жовтня — 546.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини