Головна Новини Суспільство події Чи буде ще одне підвищення тарифів до кінця року: у Міненергетики відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи буде ще одне підвищення тарифів до кінця року: у Міненергетики відповіли

Герман Галущенко заспокоїв українців - тарифи на електроенергію для населення до кінця року більше не підвищуватимуться

3 червня 2023, 13:34 comments5221
Поділіться публікацією:

Українці можуть бути впевнені, що до кінця 2023 року тарифи на електроенергію для населення більше не переглядатимуться з метою їхнього підвищення. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив міністр енергетики Герман Галущенко.

Чи буде ще одне підвищення тарифів до кінця року: у Міненергетики відповіли

Тарифи. Фото з відкритих джерел

Міністр вкотре заявив, що уряд був змушений піти на підвищення тарифів на електроенергію для побутових споживачів до 2,64 грн/кВт-год, бо відкладати це рішення більше не можна було. Але це рішення дозволить забезпечити українців електричною енергією упродовж опалювального сезону.

Галущенко також повідомив, що поки що не йдеться про наступні етапи підвищення тарифів.

"Ми запропонували термін дії цього рішення до кінця року. Подивимося, як проходитиме опалювальний сезон, але ми маємо відчуття, що цього рішення буде достатньо для того, щоб забезпечити проходження ОЗП і відповідним чином не рухати ціни надалі", — сказав Галущенко .

За його словами, також українцям не варто вірити деяким чуткам про те, що невдовзі знову по всій країні розпочнуться віялові відключення. Нічого такого найближчим часом не буде, заспокоїв міністр.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підтвердилася інформація, що з 1 червня тариф на електроенергію для населення становитиме 2,64 грн/кВт-год (зараз – 1,44 грн/кВт-год за споживання 250 кВт-год на місяць та 1 ,68 грн/кВт-год, якщо споживається більше). Як оцінюєте це рішення, якщо воно набуде чинності? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – для українців готують підвищення штрафів для водіїв та пасажирів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

3 червня 2023, 14:37

Геннадій, это приведет к гражданской революции! всю эту нечесть нужно стереть с лица земли и Украины также как и всех рашистов которые напали на Украину или причастны к войне!!!

Правдоруб

3 червня 2023, 14:34

всех вас к стенке и тра, та, та всех кто замешан в поднятии тарифов, всю верховную банду власть со всем их кодлом во всех поколениях, судьями, министрами, олигархами, мусорами!!!

Геннадій

3 червня 2023, 13:00

Збільшення тарифів..електроєнергіі це знову "фейки" депутатів ради і в кінці кінців приведе до "результату" в нашій Украіні.


Новини