Головна Новини Суспільство події Черговий вантаж військової допомоги США готують до транспортування: що отримають ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий вантаж військової допомоги США готують до транспортування: що отримають ЗСУ

Військовий вантаж прибуде до України до кінця квітня

25 квітня 2022, 18:22
Поділіться публікацією:

Чергова партія військового озброєння США вже у квітні має прибути до України. Наразі закінчуються останні підготовчі роботи з відправлення вантажу. ЗСУ отримають як нові зразки військової техніки, так і те озброєння, з яким українські бійці вже добре знайомі. Вашингтон передає зенітні ракетні комплекси Stinger та протитанкові комплекти Javelin. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба Пентагону.     

Черговий вантаж військової допомоги США готують до транспортування: що отримають ЗСУ

Протитанкові комплекти Javelin. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що військові пілоти готують ящики із озброєнням, зокрема зенітні комплекси Stinger, протитанкові комплекси Javelin. Є також у переліку України, що передається, та інше обладнання. Його список не повідомляється. Зазначається лише, що США планують доставити в Україну озброєння вже найближчими днями. Допомога США має ще більше зміцнити українську армію.

Зазначимо, раніше без висвітлення у ЗМІ Україну відвідали високопосадовці адміністрації президента США Джо Байдена – держсекретар Ентоні Блінкен та міністр оборони США Ллойд Остін . Зокрема, глава Пентагону заявив, що Україна може здобути перемогу у війні проти Росії. Рецепт перемоги України дуже простий – правильне озброєння та належна підтримка.       

Читайте також на порталі "Коментарі" — крейсер "Москва" на дні: експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю, чому після того, що сталося, стало остаточно зрозуміло — Москва вже програла і, як мінімум, стратегічно їй цю війну вже не виграти. Досі у Росії що неспроможні змиритися з втратою крейсера, яким пишався весь російський флот.

Черговий вантаж військової допомоги США готують до транспортування: що отримають ЗСУ - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини