Головна Новини Суспільство події Черговий шок: Папа Римський прирівняв матерів з України та РФ, які втратили дітей на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий шок: Папа Римський прирівняв матерів з України та РФ, які втратили дітей на війні

Папа Римський Франциск знову фактично вирівняв українців та росіян у війні, яка йде на території України

8 січня 2023, 16:18 comments1444
Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск вважає, що треба молитися як за українських, так і за російських матерів, які зараз борються з великим горем від втрати своїх дітей, які поклали своє життя на полях битв у війні, яку розпочав Кремль. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Vatican News".

Черговий шок: Папа Римський прирівняв матерів з України та РФ, які втратили дітей на війні

Папа Римський Франциск. Фото: з відкритих джерел

Як зазначає прес-служба Святого Престолу, понтифік під час свого чергового публічного виступу закликав усіх згадати про братів і сестер, що страждають в Україні, "де війна триває, а люди борються без електрики і тепла, де Різдво відзначено війною".

"Нагадавши, що в цей час ми особливо зосереджені на Пресвятій Матері та її Немовляті, яке вона годувала і ростила, він не може не думати про матерів, які втратили своїх дітей у цій війні, як українських, так і російських матерів", — пише Vatican News.

При цьому він попросив молитися за тих матерів, які втратили своїх дітей — солдатів з обох боків, нагадавши, що такою є трагічна ціна війни.

Нагадаємо, раніше Папа Римський заявляв, що вражений жорстокістю, з якою окупанти воюють в Україні, оскільки вона нібито не притаманна російському народові.

Читайте на порталі "Коментарі" — російський диктатор Путін пропонує Україні корейський варіант завершення війни: Данилов розкрив деталі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російсько-українське протистояння триває на всіх фронтах. Найгарячіше зараз у Донецькій області, де окупанти котрий місяць штурмують Бахмут. При цьому у британській розвідці вважають, що росіяни бояться настання ЗСУ у Луганській та Запорізькій областях. Війна продовжує бити українською економікою, яка фактично досягла дна. Про те, чого очікувати в найближчому майбутньому у фронтовому, економічному, зовнішньополітичному сенсі в ракурсі російсько-української війни, виданню "Коментарі" розповіли експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини