Головна Новини Суспільство події Частину України накриють сильні заморозки: синоптик розповіла, де буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

Частину України накриють сильні заморозки: синоптик розповіла, де буде найхолодніше

Прогноз погоди в Україні на 16 лютого

16 лютого 2022, 00:00 comments1444
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У середині робочого тижня на українців очікує тепла погода. Проте до ночі в деякі області знову прийде серйозний "мінус". Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла синоптик Наталія Діденко.

Частину України накриють сильні заморозки: синоптик розповіла, де буде найхолодніше

Погода в Україні на 16 лютого

Так, за словами Діденко, у ніч на 16 лютого у більшості областей країни буде невеликий мороз. Температура повітря впаде від -2 до -6 градусів. У північно-східній частині похолодає до -11 градусів. Західні та південні області очікує 0 градусів цієї ночі.

Вдень у середу стовпчики термометрів покажуть до +9 градусів. У Харківській, Сумській, Полтавській та Луганській областях буде трохи прохолодніше – до 4 градусів.

Опадів у вигляді мокрого снігу та дощу 16 лютого варто очікувати  у Карпатах, Закарпатті, у Черкаській, Полтавській, Кропивницькій та Сумській областях. В решті областей погода буде сухою. У столиці також у середу буде суха. Температура повітря збільшиться до +6 градусів.

Синоптик наголосила, що у наступні дні погода покращуватиметься, а нічний "мінус" поступово йтиме. Вночі незабаром температура повітря перевищуватиме 0 градусів. Ближче до кінця тижня вдень в Україні буде до 8 градусів вище 0. У південних областях буде до +12 вдень.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" писав про те, що у разі введення воєнного стану держслужбовці та чиновники не зможуть покинути країну.

Також портал "Коментарі" поінформував про те, що в Україні запроваджено кримінальну відповідальність за антисемітизм. За антисемітизм загрожує або покарання у вигляді штрафу у розмірі 3 400 гривень, або позбавлення волі строком на вісім років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини