Головна Новини Суспільство події Частина зброї вже перетинає кордон: Маркарова розповіла, коли прибуде військова допомога США
commentss НОВИНИ Всі новини

Частина зброї вже перетинає кордон: Маркарова розповіла, коли прибуде військова допомога США

Посол України в США Оксана Маркарова обіцяє, що на зброю США довго чекати не доведеться

18 березня 2022, 09:30 comments1056
Поділіться публікацією:

Між ухваленням рішення про постачання зброї зі США та початком постачання – мінімальний проміжок часу. У той момент, коли про ухвалення рішення повідомляють публічно, частина зброї вже перетинає кордон і перебуває в дорозі. Як передає видання "Коментарі", про це розповіла Посол України в США Оксана Маркарова, пише "Голос Америки".

Частина зброї вже перетинає кордон: Маркарова розповіла, коли прибуде військова допомога США

Оксана Маркарова. Фото: з відкритих джерел

Дипломат уточнила, що вона не вважає за правильне розкривати всі подробиці про передачу нового пакету озброєння Україні, бо це може зіграти на руку ворогові. При цьому можна сказати, що коли приймаються рішення про передачу того чи іншого виду озброєння, то це не означає, що попереду ще процедура узгодження та інше. Насправді, коли публічно повідомили про те рішення, частина зброї вже могла почати перетинати кордон. Публічно сповіщення і саме постачання – це паралельний процес.

Читайте на порталі "Коментарі" — після того, як президент США Джо Байден підписав документ про передачу Україні нового пакету допомоги в експертних колах, серйозно заговорили про те, що Україна тепер нарешті може закрити свій повітряний простір і більш ефективно збивати російські ворожі ракети. літаки-винищувачі. В ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню експерти розповіли, чи це так і чому рішення Вашингтона про посилення військової допомоги Україні може серйозно переламати хід війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у РНБО розповіли, що на Заході не весь бізнес готовий йти з Росії. Так, частина французьких компаній продовжує працювати в Росії та сплачувати податки до російського бюджету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини