Головна Новини Суспільство події "Це ж сором": екс-футболіст збірної України жорстко висміяв нардепа Тищенка за фото з автоматом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це ж сором": екс-футболіст збірної України жорстко висміяв нардепа Тищенка за фото з автоматом (ФОТО)

Футболіст не залишив поза увагою знімок Тищенка у військовому екіпіруванні

9 липня 2022, 21:02 comments2506
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Колишній футболіст київського "Динамо" та збірної України висміяв фотографію нардепа. Про це пише видання УНІАН.

"Це ж сором": екс-футболіст збірної України жорстко висміяв нардепа Тищенка за фото з автоматом (ФОТО)

Микола Тищенко. Фото: прес-служба Слуги народу/Facebook

Екс-зірка Динамо Олександр Алієв, який вступив до лав ЗСУ, різко відреагував на фотографію народного депутата Миколи Тищенка, на якій він зображений у військовій екіпіровці та з автоматом.

"Скажіть хтось Миколі, що в нього дуже класний автомат, і нам тут такі потрібні. Але якщо він хоче стрельнути кудись, крім своєї ноги, то його ремінь не треба заправляти під плитоноску. Це ж е****й сором", — пише Алієв у своєму Instagram.

”Це ж сором”: екс-футболіст збірної України жорстко висміяв нардепа Тищенка за фото з автоматом (ФОТО) - фото 2

Фото: instagram.com/aliev_sasha8

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, щоб ойкот РФ і втеча Лаврова з G20: про що це говорить — чому ситуація стає загрозливою. Експерти звертають увагу на те, що не можна допустити, щоб повторилася історія 2014 року, коли на публіці Путіна та компанію ігнорували, а за очі продовжували будувати стосунки. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що екс-командувач НАТО назвав мету ЗСУ, поразка якої завдасть величезного удару Кремлю. Бридлав зазначив, що удару по мосту можна завдати з використанням нещодавно поставлених Україні ракет Harpoon. Читайте про це у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що   блокада Калінінграда: РФ знову загрожує Литві та ЄС "жорсткими заходами" найближчими днями. У Росії продовжують відкрито загрожувати Литві та Європейському Союзу. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що "Будуть бої" : мешканців деяких областей України просять терміново евакуюватися. ВСУ деокуповуватимуть тимчасово захоплені російськими військами території.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

10 липня 2022, 03:43

Тищенко это конченный гнилой урод гнать его нужно!!! Он был говном таким и остался!!! Но (слуги народа) таких любят и всегда собирают возле себя... видимо и сами такие.


Новини