Головна Новини Суспільство події Британська розвідка: росіяни збираються окупувати два ключові міста на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка: росіяни збираються окупувати два ключові міста на Донбасі

Росія намагається відтіснити українські сили у регіоні

4 травня 2022, 10:05 comments1407
Поділіться публікацією:

Перед російськими військами, швидше за все, поставлене завдання – вийти за межі Ізюму, щоб взяти під контроль міста Краматорськ та Сєверодонецьк. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляється у звіті британської розвідки, опублікованому в Twitter Міноборони країни.

Британська розвідка: росіяни збираються окупувати два ключові міста на Донбасі

Танки. Фото: УНІАН

Кремль розраховує на те, що повна окупація Краматорська та Сєверодонецька надасть можливість Росії контролювати північно-східний Донбас. Далі Москва розраховує, що, наступаючи від цих двох міст, російські війська зможуть розпочати масштабне відтиснення ЗСУ з території Донбасу.

Під Ізюм агресор стягнув 22 батальйонні тактичні групи. Окупанти намагаються вести активний наступ уздовж північного напрямку Донбасу.

Зазначимо, вчора стало відомо про те, що Росія перекинула під Ізюм самохідні міномети "Тюльпан" та підрозділи, озброєного реактивними системами залпового вогню "Смерч".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Кремлі вирішили поміняти тактику з окупації України. Тепер головний розрахунок на те, щоб "відкушувати" українські землі частинами. Саме тому президент РФ Путін готує до 9 травня рішення про анексію раніше захоплених територій. Також 9 травня може бути оприлюднено рішення про масову мобілізацію та оголошено війну Україні. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли нашому виданню, чи піде Путін на такий крок і чим він може обернутися для Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – вчора 3 травня був рекорд ракетних ударів по Україні: стало відомо, скільки ворожих ракет вдалося збити.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини