Головна Новини Суспільство події Британська розвідка попереджає - РФ продовжує нарощувати війська на кордоні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Британська розвідка попереджає - РФ продовжує нарощувати війська на кордоні з Україною

Керівник розвідки оборони Британії генерал-лейтенант Джим Хокенхалл заявив, що Росія продовжує нарощувати сили на кордоні з Україною, що суперечить заявам Москви про виведення військ

17 лютого 2022, 11:30
Поділіться публікацією:

Британська розвідка не нагнітає, але попереджає, що видихати світовій громадськості після повідомлень Кремля про відведення частини військ від українського кордону поки що зарано. Керівник розвідки оборони Британії генерал-лейтенант Джим Хокенхалл заявив, що Москва не лише не відвела війська, а навпаки, продовжує їх нарощувати. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Хокенхалла цитує "Reuters".

Британська розвідка попереджає - РФ продовжує нарощувати війська на кордоні з Україною

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Генерал-лейтенант зазначив, що не тільки немає доказів, що Росія відвела війська, але навіть немає натяків на те, що Кремль відмовився від ідеї посилювати ескалацію.

У Великій Британії зазначили, що поблизу українського кордону з'явилася додаткова бронетехніка, вертольоти та польовий госпіталь біля кордонів України. Росія має військовий потенціал для вторгнення до України.

Зазначимо, в Росії заявили, що після закінчення навчань було ухвалено рішення відвести частину військ, які перебувають у Криму до місць постійної дислокації. На підтвердження своїх слів у Міноборони РФ опублікували фото та відео, як російську бронетехніку переправляють через Керченський міст. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, яка ймовірність того, що Росія справді вивела війська і чи є можливість дізнатися про точну кількість військ агресора в Криму.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Міністр оборони України Резніков прокоментував потік інформації в західній пресі про швидке російське вторгнення в Україну. Глава Міноборони вважає, що кожен у цьому випадку має на меті. Україна ж намагається зробити все, щоби на тлі всіх цих повідомлень не виникало паніки в суспільстві.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини