Головна Новини Суспільство події Bloomberg опублікував рейтинг найбільш стійких до COVID-19 країн
commentss НОВИНИ Всі новини

Bloomberg опублікував рейтинг найбільш стійких до COVID-19 країн

Найбільш безпечним визнаний Сінгапур

27 квітня 2021, 13:35
Поділіться публікацією:

Американське видання Bloomberg оприлюднило список найбільш безпечних і стійких до коронавірусної пандемії країн. На першому місці рейтингу опинився Сінгапур, пише видання "РБК-Україна".

Bloomberg опублікував рейтинг найбільш стійких до COVID-19 країн

Bloomberg опублікував рейтинг найбільш стійких до COVID-19 країн - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що даний рейтинг складали з урахуванням індексу заражуваності, смертності в результаті коронавірусу, кількості тестувань і відсоток виявлення захворювання, масштаби вакцинації, надійність карантинних заходів.

Таким чином, десятка найбільш безпечних країн включає: Сінгапур, Нову Зеландія, Австралію, Ізраїль, Тайвань, Південну Корею, Японію, ОАЕ, Фінляндії і Гонконг.

Bloomberg опублікував рейтинг найбільш стійких до COVID-19 країн - фото 2

Згідно з рейтингом від Bloomberg найгіршу ситуацію з поширенням коронавірусу відзначають у Бразилії, Польщі, Аргентині, Колумбії, Ірані та Мексиці.

Нагадаємо, що в Україні коронавірус пішов на спад. За минулу добу на території України виявили 7 915 нових випадків інфікування, при цьому змогли подолати COVID-19 17 391 громадянин.

За словами очільника Міністерства охорони здоров'я України Максима Степанова, наша країна почала поступово виходити з третьої хвилі коронавірусної пандемії. Таку заяву він зробив, грунтуючись на головних епідеміологічних показниках. Глава МОЗ підкреслив, що за минулі сім днів кількість хворих коронавірусів зменшилася на 15 тисяч, з 92 до 77 тисяч, в порівнянні з позаминулим тижнем.

Раніше портал "Коментарі" писав, що імунолог Борис Донський заявив, що ті, хто повторно захворіли на коронавірус, переносять захворювання легше, ніж в перший раз. Лікар наголошує, що повторне захворювання відбувається дуже рідко.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини