Головна Новини Суспільство події Bloomberg дізнався про таємне послання Байдена для Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Bloomberg дізнався про таємне послання Байдена для Зеленського

Салліван передасть Зеленському прохання про зміну стратегії на оборону

16 січня 2024, 10:52 comments1692
Поділіться публікацією:

Як повідомляє портал "Коментарі", агентство Bloomberg заявило, що Вашингтон попросить Київ змінити стратегію у війні з наступу на оборону. Відповідне послання до президента України Володимира Зеленського передасть на Давоському форумі радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван.

Bloomberg дізнався про таємне послання Байдена для Зеленського

Володимир Зеленський і Джо Байден. Фото з відкритих джерел

На думку автора статті, Україна може піти на оборону лише в тому випадку, якщо США та союзники гарантують, що вони нададуть належні боєприпаси та броню.

Зазначається, що Росія також буде зосереджена на утриманні вже захоплених позицій до президентських виборів у США, сподіваючись, що переможе Дональд Трамп.                                  

Видання зазначає, що російський диктатор Путін перевів Росії повністю на військову економіку. Кремль витратить 8% ВВП на свою армію у 2024 році, перевищивши соціальні витрати вперше з моменту розпаду Радянського Союзу.

У матеріалі також висловлюється думка про те, що президент Зеленський має рацію, відкидаючи західні заклики до припинення вогню. Росія використовує паузу для переозброєння та поповнення запасів, щоб пізніше відновити атаку. Україна під час такого ж перемир'я може не отримати більше грошей та зброї від Заходу. Отже, припинення вогню зараз може бути рівнозначне капітуляції пізніше.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через війну в Україні зростає напруженість у відносинах між Шольцем та Макроном: що сталося.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗСУ в активній обороні, але можуть здивувати: Сирський заінтригував заявою про ситуацію на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини