Головна Новини Суспільство події Блогерша показала результат після того, як не мила голову 100 днів
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогерша показала результат після того, як не мила голову 100 днів

Дівчина провела експеримент, щоб перевірити, скільки днів її волосся залишаться чистими без миття і не мила голову протягом 100 днів

28 вересня 2021, 10:30 comments1006
Поділіться публікацією:

Користувачка соцмережі Емма Скай, на аккаунт якої підписані 29 тисяч осіб, показала результат дивовижного експерименту. На ролик, що з'явився в її TikTok-акаунті, звернули увагу в The Sun. Блогерша регулярно публікувала відео, в яких демонструвала стан зачіски, і в останньому пості порівняла стан волосся на перший і 100-й день без миття.

Блогерша показала результат після того, як не мила голову 100 днів

Блогерша, фото з відкритих джерел

Емма регулярно публікувала відео в свого облікового запису на TikTok, показуючи як виглядає її немите волосся. І що саме божевільне в цьому?! Її волосся навіть не виглядає жирним. Насправді, це дійсно красиво, а її кучері залишилися бездоганними. Вона показала, як виглядало її волосся в перший день, а потім в день 100, і немає навіть такої великої різниці. Її чудові кучері залишилися недоторканими, а волосся зовсім не виглядає жирним або розпатланим.

Як раніше інформували, блогерша поділилася секретом, як ідеально відчистити замшеве взуття . Мешканка Австралії показала в соцмережах легкий спосіб очистити замшеве взуття в домашніх умовах і здивувала передплатників. Відповідний матеріал з'явився на її сторінці в Instagram.

Як чистити замшеве взуття:

— Змішайте білий оцет і засіб для посуду, використовуйте серветку з мікрофібри, щоб злегка протерти бруд і потертості.

— Використовуйте фен на низькому рівні і спостерігайте, як відбувається диво!

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував, що блогерша розкрила секрет ідеального тіла в соцмережах. На розміщених в мережі кадрах Чесс Кінг поділилася своїми знімками в спортивному топі і лосинах пастельного кольору. Дівчина показала, як її фігура змінюється за допомогою правильно підібраною пози і положення тіла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини