Головна Новини Суспільство події Бійня на шкільній лінійці в Росії: 11-класник ледь не зарізав однокласницю під час урочистої частини
commentss НОВИНИ Всі новини

Бійня на шкільній лінійці в Росії: 11-класник ледь не зарізав однокласницю під час урочистої частини

Неприємний інцидент трапився у Росії на Волгоградщині. Там, школяр привселюдно приставив ножа до горла однокласниці і намагався її вбити

23 травня 2023, 13:55 comments2875
Поділіться публікацією:








Про це пише портал "Коментарі" з посиланням на РосЗМІ.

Бійня на шкільній лінійці в Росії: 11-класник ледь не зарізав однокласницю під час урочистої частини

Момент агресії російського підлітка. Скриншот з відео

Це трапилося на шкільній лінійці, приуроченій святу Останнього дзвінка. Проте, ймовірно, захід міг закінчитися кровопролиттям. Нападником на 17-річну випускницю Валерію, виявився її однокласник Григорій. Під час спільного виконання пісні, хлопець стояв позаду постраждалої та в один момент накинувся на неї з ножем. Від критичного випадку бідолашну врятували однокласники й вчителі, які кинулися на допомогу.Валерію доправили до лікарні. Їй наклали шви. Наразі, загрози її життю немає.

17-річного Григорія ж, на допит забрала поліція. Свій вчинок правоохоронцям він обґрунтував таким чином, начебто мав намір зіпсувати урочисте свято. Водночас, слідчі перевіряють факти замаху на вбивство дівчини.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, за інформацією одного з однокласників, Григорій не вперше проявляє агресію по відношенню до інших підлітків та дітей. Одного разу, той схопив за одяг дитину та підняв її за комір. Разом з тим, конфліктів із потерпілою у нього, до цього інциденту — не було. Як відомо, нападника виховує матір, його батько помер.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Окупанти позбавили українців відпочинку на морському узбережжі країни. Територіальне море України – заміноване. А підрив однієї морської міни може уражати усе живе на відстані до кілометра.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Інцидент уБєлгороді не буде останнім – радник міністра оборони Вдалі дії українських військових надихають повстанців в Росії повстати проти Кремлівського режиму, пояснює входження на території Брянської області російських військових радник міністра оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини