Головна Новини Суспільство події "Бій" Кличка з жінкою і тривога з винищувачами в Ryanair: якою була п'ятниця
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бій" Кличка з жінкою і тривога з винищувачами в Ryanair: якою була п'ятниця

Сьогодні під стінами Верховної Ради відбулося масове зіткнення активістів з поліцією, а в Норвегії екстрено сів літак Ryanair, який супроводжували винищувачі

17 липня 2020, 19:00 comments1663
Поділіться публікацією:

Бійки у ВРУ. Сьогодні близько півсотні осіб, озброєних палицями, намагалися прорватися в будівлю Верховної Ради. Натовп зупинили співробітники поліції, в результаті чого відбулися бійки. Очевидці кажуть, що правоохоронці застосували гумові кийки, в результаті чого у активістів залишилися синці та подряпини. Зазначимо, що під стінами Ради протестувало більше тисячі людей, які не згодні з мовним законопроектом "слуги народу" Максима Бужанського. Мітинг триває вже другий день. Проект передбачає те, що учням 5-11 класів російськомовних шкіл відстрочать перехід на українську мову з 2020 року на 2023-й.

"Бій" Кличка з жінкою і тривога з винищувачами в Ryanair: якою була п'ятниця


Новинка. Верховна Рада удосконалила виборче законодавство. Експерти для "Коментарів" оцінили це "вдосконалення", позначивши плюси і мінуси. А також вказали на ризики під час виборів, якщо вони відбудуться за таким законодавством. Головною характеристикою прийнятих змін до Виборчого кодексу є його партизація. Більше читайте у повній версії нашого ексклюзиву.


Новий бій для Кличка. Від правлячої партії в мери Києва піде нардеп від "Слуги народу" Ірина Верещук, яка перемогла в праймеріз, випередивши 4 однопартійців-чоловіків. Політологи та експерти проаналізували неоднозначний вибір президентської партії і розповіли "Коментарям", які шанси Верещук протистояти чинному градоначальнику столиці Віталію Кличку.

Мінування. У Норвегії сьогодні екстрено посадили повітряне судно лоукост-авіакомпанії Ryanair після повідомлення про бомбу на борту. В аеропорт Осло Avinor прибули сили надзвичайного реагування, і всіх 142-х пасажирів евакуювали. А перед тим, як посадити літак, в небо по тривозі підняли два винищувачі Данії F-16, які супроводжували борт до кордону Норвегії. В результаті, за лжемінування літака затримали 51-річного британця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини