Головна Новини Суспільство події Бити по шапці треба: Арестович емоційно висловився про мовне питання в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Бити по шапці треба: Арестович емоційно висловився про мовне питання в Україні

Арестович заявив, що нормальна влада під час війни і навіть у мирний час у жодному разі не допустила б ігрищ, а тим більше політичних ігрищ на матеріалі будь-яких ознак

27 жовтня 2023, 09:34 comments1181
Поділіться публікацією:

Влада не повинна допускати спекуляцій на тему мови, релігії та інших моментів навіть у мирний час, не кажучи вже про ситуацію, коли в країні діє воєнний стан. Як передає портал "Коментарі", екс-радник Офісу президента Олексій Арестович відреагував на результати опитування КМІС, згідно з яким 45% українців вважають, що в країні має місце дискримінація за мовною ознакою.

Бити по шапці треба: Арестович емоційно висловився про мовне питання в Україні

Олексій Арестович. Фото - з відкритих джерел

Олексій Арестович вважає, що йде "не лише переслідування україномовними російськомовними, це все і переслідування україномовних російськомовними".                                                                                                               

За словами колишнього радника голови Офіса президента, владі важливо вчасно включатися, щоб ситуація не розхитувалась ще більше і заради громадського спокою.

"Такі випадки досі залишаються. Бити по шапці треба і тих, і тих – заради благополуччя держави, громадського спокою", – висловився екс-радник голови ОП.

Олексій Арестович зазначив, що теми мови, релігії дуже часто використовується політиками різних політичних сил, але, якби влада мала позицію, то давно б заборонила подібні спекуляції. В допомогу Конституція України, де чітко прописано, за якою ознакою в нашій країні заборонено дискримінацію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — майже половина українців, які брали участь в опитуванні КМІС, упевнені, що Росія ще багато років може вести війну, маючи значний запас ресурсів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що заважає роботі бізнесу в Україні: результати опитування підприємців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

27 жовтня 2023, 19:05

И в чем он неправ? За все 30 с хвостом лет у нас никогда не было ни языковых , ни религиозных разногласий. Все друг друга понимали, каждый говорил и писал на том языке, который был человеку ближе . У меня много и украиноязычных и русскоязычных друзей и никогда не было даже намека на какой-то конфликт. Зачем зеля решил устроить еще и внутренний раскол на фоне войны - непонятно. Или по глупости или умышленно. Так или иначе - это только на руку хуйлу.

Алекс

27 жовтня 2023, 08:43

Навязывание украинской мовы жителям Донбасса привело Украину к катастрофе и полному развалу


Новини