Головна Новини Суспільство події Більшість областей України накриють грози
commentss НОВИНИ Всі новини

Більшість областей України накриють грози

Найближчої доби атмосферний фронт стане причиною нестійкої погоди в більшості областей України

25 серпня 2021, 15:30 comments1271
Поділіться публікацією:

Найближчими днями Україну накриє потужний атмосферний фронт, через що практично у всіх регіонах країни буде відзначатися мінлива погода з рясними опадами, грозами. Як інформує портал "Коментарі", такі дані представив Укргідрометцентр, пише "Інтерфакс-Україна".

Більшість областей України накриють грози

Дощова погода. Фото з відкритих джерел

Так, жителі північно-західних областей будуть засмучені аномально холодною погодою, а жителям південно-східних областей доведеться знемагати від жаркого повітря. З четверга в більшість областей України прийдуть короткочасні дощі та грози, а з ними й суттєве похолодання, що не властиво для спекотного серпня. Особливо обережними потрібно бути жителям Одеської та Миколаївської областей, де синоптики прогнозують сильний вітер, а також град.

Синоптики зазначають, що прийдуть перші холодні ночі, коли стовпчик на термометрі опуститься до 10-15 градусів зі знаком плюс, а в західних областях навіть до 7-10 градусів.

У столиці України в четвер буде досить прохолодно. Днем всього 18-20 градусів тепла, а вночі 13-15.

Читайте також на порталі "Коментарі" — народний синоптик Леонід Горбань заспокоїв українців. Поки ще рано говорити про перші заморозки, тому що раніше другої половини жовтня серйозних похолодань в Україні не буде. Тільки після 21 жовтня варто очікувати різкого похолодання, а потім і першого мокрого снігу.

Також раніше "Коментарі" повідомляли про останні жаркі дні літа. Починаючи з 18 серпня, в Україні почало помітно холоднішати. Виняток склали лише області на півдні та південному сході України. Там літо затрималося найдовше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://interfax.com.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини