Головна Новини Суспільство події Білл Гейтс спрогнозував завершення пандемії та назвав єдину умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Білл Гейтс спрогнозував завершення пандемії та назвав єдину умову

Мільярдер також вважає, що наступного року не буде проблем із постачанням вакцин проти коронавірусу

18 листопада 2021, 11:51
Поділіться публікацією:

Американський підприємець і засновник Microsoft Білл Гейтс озвучив прогноз щодо завершення пандемії коронавірусу і єдину для цього умову. Заяву він зробив під час Нового економічного форуму у Сінгапурі, пише УНІАН, посилаючись на ТАСС.

Білл Гейтс спрогнозував завершення пандемії та назвав єдину умову

Білл Гейтс -фото з відкритих джерел

Білл Гейтс зазначив, що смертність від наслідків ковіду, а також загальний рівень захворюваності можуть досягти середніх показників сезонного грипу до середини наступного 2022 року.

Однак однією умовою, на думку мільярдера, є відсутність нових і небезпечніших мутацій вірусу.

"На тлі вироблення природного імунітету, вакцинації, появі нових препаратів рівень смертності та захворюваності має різко піти вниз", — вважає підприємець.

Крім того, Білл Гейтс додав, що наступного року не буде проблем із постачанням вакцин проти коронавірусного захворювання.

Нагадаємо, що раніше американський підприємець закликав Всесвітню організацію охорони здоров'я більше уваги приділяти захисту від терористів, які використовуватимуть біологічну зброю. Білл Гейтс під час інтерв'ю, яке він давав громадській організації Policy Exchange, заявив, що світу необхідно витратити мільярди доларів на захист від біотероризму. Ці кошти знадобляться для розробки нових методик боротьби з інфекціями та біологічними небезпеками.

Раніше "Коментарі" писали, що робоча група НАН моделювала перебіг епідемії COVID-19 в Україні. Вчені стверджують, що протягом останніх двох тижнів Україна вже пройшла пік захворюваності на COVID-19. Моделювання показує, що до різдвяних та новорічних свят хвиля коронавірусу піде на спад. Проте слід враховувати, що ситуація може розвиватися зненацька через вплив Європи, де кількість заражень зростає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини