Головна Новини Суспільство події "Бабине літо" буде коротким: синоптик розповіла, коли похолодає
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бабине літо" буде коротким: синоптик розповіла, коли похолодає

Приємне тепло затримається в Україні недовго

11 вересня 2021, 10:30 comments1706
Поділіться публікацією:

Настали довгоочікувані теплі вихідні, яких так чекали українці, адже початок вересня не порадував теплом, різко прийшло похолодання. Але тепер нарешті почалося "бабине літо". Ось тільки таке приємне тепло затримається в Україні зовсім недовго. Як інформує видання "Коментарі", в цьому впевнена синоптик Укргідрометцентру Наталія Голеня. Своїм прогнозом вона поділилася в інтерв'ю "Фактам".

"Бабине літо" буде коротким: синоптик розповіла, коли похолодає

"Бабине літо". Фото з відкритих джерел

Синоптик розповіла, що причина теплої, сухої, комфортної для більшості українців погоди полягає у тому, що в нашу країну прийшов антициклон, який буде панувати в Україні найближчі кілька днів. Ось тільки розраховувати на те, що "бабине літо" затримається на тиждень-два в Україні, не варто. Датою, коли почне холоднішати, синоптик називає 13 вересня.

Це відбуватиметься не різко. Вночі температура буде зберігатися в діапазоні 9-15 градусів зі знаком "плюс". Ранки будуть туманними і прохолодними. Вдень температура на стовпчику термометра підніматиметься до 20-22 градусів.

Найтепліше буде на півдні. Там ще очікується до 28. Але вже 14-15 вересня в нашу країну прийде атмосферний фронт, який принесе невеликі дощі і похолодання. 16 вересня вночі очікується температура повітря до 4-6 градусів. З цього дня в Україну і повернеться похолодання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — народний синоптик Леонід Горбань спрогнозував українцям два "бабиних літа" в цьому році. Коли знову чекати потепління.

Також читайте на "Коментарях" — коли в Україну прийдуть перші заморозки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини