Головна Новини Суспільство події Арестович заявив про зміну своєї риторики щодо війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович заявив про зміну своєї риторики щодо війни

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович розповів, що тепер буде "стояти за свою правду".

31 грудня 2023, 08:47 comments3285
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярний блогер та військовий оглядач Олексій Арестович заявив, що період залякування з його боку закінчився. Причиною цього колишній радник Офісу президента назвав масовий ракетний удар по Україні 29 березня.

Арестович заявив про зміну своєї риторики щодо війни

Арестович змінив риторику про війну. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович звернувся до своїх читачів у соціальних мережах де заявив про зміну власної риторики щодо війни в Україні.

"Період залякування з мого боку закінчено. Ні, проблеми та недоліки нікуди не поділися, та й небезпека, як і раніше, велика. Ми про них говоритимемо. Але лякати вже немає сенсу. Лякати можна і треба було до вчорашнього масованого удару з боку "братського народу". Тепер все", — пише у соціальній мережі X Олексій Арестович.

За словами політичного оглядача, тепер він буде більше писати про "раціональність, смисли та розуміння". Арестович стверджує, що без розгляду цих тем українцям "не вибратись" з проблем.

Також колишній радник ОП наголосив, що "чим сильніший противник, тим цікавіша війна" та вказав на етап війни, який Україна вже проходила у березні 2022 року – коли шансів не було і потрібно було лише стояти та стріляти.

"Хтось злякався, правильно зробили. Зараз все одно буде багато оптимізму", — підсумовує Арестович та додає, що "постоїмо за свою правду".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович розповів, що закінчення війни для українців стане "ударом об стіну реальності". Крім того, блогер дав похмурий сценарій для України на 2024 рік.

Також "Коментарі" писали, що Арестович закликав укласти мир з Путіним та подати спільний з Росією позов проти Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини