Головна Новини Суспільство події Арестович розповів про стан Кравчука після операції на серці
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів про стан Кравчука після операції на серці

За словами близьких Кравчука, операція пройшла досить успішно

21 жовтня 2021, 17:43
Поділіться публікацією:

За словами спікера української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, перший президент України Леонід Кравчук проходить реабілітацію у Німеччині після операції на серці. Арестович погодився озвучити кілька подробиць про стан Кравчука попри те, що родичі першого державного глави просять не коментувати тему здоров'я. Про це пише УНІАН з посиланням на слова спікера ТКГ в ефірі телеканалу "Наш".

Арестович розповів про стан Кравчука після операції на серці

Леонід Кравчук - фото з відкритих джерел

Олексій Арестович зазначив, що за словами близьких Кравчука, операція пройшла досить успішно.

"Чи зможемо ми його побачити до кінця року — невідомо. Але вже добре те, що в його віці це проходить вдало, тому що він сам говорив напередодні операції, що відсоток на успіх не такий великий. 87 років людині, операція на серці. Однак все пройшло вдало", — сказав Арестович, додавши, що сподівається на швидке одужання першого президента.

Крім того, Арестович додав, що тільки медики й особисто Кравчук вирішуватимуть, чи зможе він і далі бути главою української делегації в ТКГ.

Нагадаємо, що в кінці червня стан здоров'я Леоніда Кравчука погіршився, а пізніше стало відомо, що перший президент переніс операцію на серці. Пізніше з'явилася інформація, що глава української делегації в ТКГ відправився в німецьку клініку для подальшої реабілітації.

Крім того, деякі засоби масової інформації повідомляли, що після хірургічного втручання Кравчук перебував у реанімації й не міг самостійно дихати. Медики та сім'я першого президента відмовлялися давати коментарі про його здоров'я.

А пізніше експрезидент України Віктор Ющенко запевнив, що Леонід Макарович — сильна людина і бореться з недугою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

21 жовтня 2021, 20:13

Скорее бы сдохла эта тварь!


Новини