Головна Новини Суспільство події Антон Геращенко розповів, скільки дзвінків отримали на лінію для росіян "Вернись живым из Украины"
commentss НОВИНИ Всі новини

Антон Геращенко розповів, скільки дзвінків отримали на лінію для росіян "Вернись живым из Украины"

Лінія "Вернись живым из Украины" "розривається" від сотень дзвінків росіян

27 лютого 2022, 13:40 comments1190
Поділіться публікацією:

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Фейсбуці розповів, скільки дзвінків від стурбованих родичів російських військовослужбовців надходить на гарячу лінію з моменту її відкриття. Оператори кол-центру не встигають відповідати на дзвінки з країни-агресора.

Антон Геращенко розповів, скільки дзвінків отримали на лінію для росіян "Вернись живым из Украины"

Фото ілюстративне / Pixabay

За останні 15 годин українські оператори прийняли 700 дзвінків. На лінії працює п'ять фахівців, але штат буде збільшуватися до 10, тому що кількість вхідних дзвінків величезна. Всі розмови фіксуються. Жінки з РФ говорять, що вже не можуть вийти на зв'язок з синами чотири дні.

Як розповіла одна з жінок, що росіян, як виходять на мітинги затримують, а її 22-річний син не хотів їхати, але йому начебто погрожували судом.

"Ще один важливий напрямок інформаційно-психологічної війни проти Путіна. Заходьте у Фейсбук, Однокласники, ВКонтакті. Пишіть коментарі, що в понеділок РФ через розв'язання агресивної війни в Україні відключать від Міжнародних платіжних систем — Visa, Mastercard. Це означає, що всі гроші на картах буде заблоковано. Тому поки що не пізно, треба бігти в банкомати та знімати готівку, бо завтра гроші пропадуть", написав заступник міністра.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Міноборони назвали втрати російської армії за три доби. За останніми даними, ворог поніс значні втрати в живій силі, техніці та озброєнні.

Також ми писали, що Служба безпеки України оприлюднила секретні документи російських загарбників. Тепер українська спецслужба та ЗСУ мають дані про російських військових, а також секретні паролі та шифри, які використовує країна-агресор. З їхньою допомогою можна дізнатися суть перехоплених розмов противника.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини