Головна Новини Суспільство події Американський журнал Time назвав 2020 рік найгіршим роком в світовій історії
commentss НОВИНИ Всі новини

Американський журнал Time назвав 2020 рік найгіршим роком в світовій історії

Автори вважають, що це покоління ще не стикалося з настільки «жахливим роком»

5 грудня 2020, 23:45
Поділіться публікацією:

Американський журнал Time назвав 2020 рік найгіршим роком у світовій історії. На обкладинці нового номера видання, цифри 2020 два рази перекреслені червоним, а нижче напис "Найгірший рік з усіх".

Американський журнал Time назвав 2020 рік найгіршим роком в світовій історії

Автор статті американська кінокритик Time Стефані Зачарек, назвала поточний рік випробуванням, що дався мешканцям Землі надсили. Жінка вважає, що це покоління не стикалося з настільки "жахливим роком".

"Більшість з нас, що живуть сьогодні, не бачили нічого подібного. <...> Більшість з нас не могли до цього підготуватися: до стихійних лих, що підтверджує, наскільки ми зрадили природу; до виборів, заснованим на фантазіях; і до вірусу, який, можливо, виник через кажана тільки для того, щоб перевернути життя практично всіх людей на планеті і привести до смерті приблизно 1,5 млн осіб по всьому світу", — написала Зачарек.

У той же час, Зачарек згадує про те, що в історії нашої планети були випадки й страшніші, ніж в цьому році. Є ще люди, які можуть поділитися спогадами про пандемію іспанки 1918 року і Великої депресії.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Китаї у кажанів знайшли нові види коронавірусу. Про це пише видання The Guardian. За словами китайських вчених, відкриття було зроблено на південному заході Китаю. Крім того, вірусологи звертають увагу, що схожі штами Sars-CoV-2 були виявлені у тварин і за межами Китаю, зокрема, в країнах Південної Азії.

Також нам стало відомо, що міжнародні вчені зробили прогнози щодо імунітету у людей після вакцинації проти коронавірусу. Медики зробили висновки, що на вироблення імунітету впливають кілька факторів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини