Головна Новини Суспільство події Африканське тепло серед грудня: синоптик попередив про аномальну зміну температури
commentss НОВИНИ Всі новини

Африканське тепло серед грудня: синоптик попередив про аномальну зміну температури

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, потепління супроводжуватиметься опадами

10 грудня 2022, 13:00
Поділіться публікацією:

В Україні сьогодні і завтра буде аномально тепла погода, що не властиво першій декаді грудня. Водночас, потепління супроводжуватиметься опадами та сильним вітром. Як передає портал "Коментарі", про це розповів синоптик Ігор Кібальчич, пише "Метеопрог".

Африканське тепло серед грудня: синоптик попередив про аномальну зміну температури

Потепління. Фото: УНІАН

Синоптик зазначив, що Україна після невеликих морозів на початку тижня знову зустрічає "африканське тепло". Варто очікувати, що найближчими днями посиляться повітряні потоки з південного заходу, які безпосередньо поставлятимуть тепле та вологе повітря африканського походження на територію України. Через це у найближчі дві доби на всій території України очікується аномально тепла, нестійка погода з опадами, а також посиленням вітру.

Найбільш високі показники, за даними синоптика, очікуються у центральних та південних областях країни. Тут вдень стовпчики термометрів піднімуться до 10°... 15°, а подекуди й вище. В інших областях також спостерігатимуться стійкі позитивні температури.

Ігор Кібальчич радить українцям не забувати вдома парасольки, адже дія південних циклонів викличе значні опади майже по всій Україні. Дощ йтиме практично по всій країні. Опади у вигляді мокрого снігу можуть бути на заході країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з 7 грудня в Україні почало діяти кілька циклонів із сильними снігопадами та дощами. Вони вже принесли із собою значне потепління по всій країні до 2-10 градусів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 290-ту добу з початку широкомасштабної російської агресії: які висновки – перспективи завершення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини