Головна Новини Суспільство події Адаптивний карантин: стало відомо, яке місто буде постійно в "помаранчевій зоні"
commentss НОВИНИ Всі новини

Адаптивний карантин: стало відомо, яке місто буде постійно в "помаранчевій зоні"

Наступного тижня в Києві на підставі офіційних показників і даних визначать ефективність січневого локдауну

4 лютого 2021, 15:26
Поділіться публікацією:

Як відомо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив про те, що Кабмін збирається продовжити карантинні обмеження в Україні як мінімум до 30 квітня. Швидше за все, карантин продовжить діяти й після закінчення цієї дати.

Адаптивний карантин: стало відомо, яке місто буде постійно в "помаранчевій зоні"

Адаптивний карантин в Україні - фото NewsOne

Начальник управління Держспоживслужби в Києві Олег Рубан заявив, що після переходу на адаптивний карантин, столиця буде постійно в "помаранчевій зоні". Він також зазначив, що на це вплинуть відразу кілька факторів, передає видання РБК.

За словами Рубана, на наступному тижні в Києві на підставі офіційних показників і даних визначать ефективність січневого посиленого карантину.

"Будемо бачити показники по Києву. Сьогодні ми можемо говорити про те, що місто Київ буде постійно перебувати в" помаранчевій зоні ", тому що це мегаполіс і в ньому велика кількість організованих колективів", — зазначив начальник управління Держспоживслужби в Києві.

Нагадаємо, що голова уряду України Денис Шмигаль зазначив, що найближчими днями Кабмін буде приймати рішення про повернення до формату адаптивного карантину. 9 грудня 2020 року уряд продовжив дію карантину і режим НС до 28 лютого 2021 року.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що лікар пояснив, за якої умови Україна зможе уникнути третьої хвилі COVID-19. За словами медика Тараса Жиравецького, пік припав на період з листопада по грудень — саме тоді фіксувалася найбільша кількість госпіталізацій. Медик каже, що локдаун обмежив навантаження на медичну систему. Крім того, вже перехворіло чимало українців, тому відбувся незначний спалах.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини