Головна Новини Суспільство події Аби щось заборонити: як українці відреагували на заклеєні стрічкою товари в супермаркетах
commentss НОВИНИ Всі новини

Аби щось заборонити: як українці відреагували на заклеєні стрічкою товари в супермаркетах

Більшість українців називають обмеження абсурдними

11 січня 2021, 11:18
Поділіться публікацією:
Кабінет міністрів прийняв рішення про те, що з 8 січня, вступили в силу жорсткі карантинні обмеження, які діятимуть в Україні до 24 січня включно. Згідно з рішенням уряду, на території України дозволено продавати товари певних груп, серед яких продукти харчування, ліки, засоби гігієни, ветпрепарати, корми для тварин та інші.

У зв'язку з тим, що багато непродовольчі товари потрапили під заборону продажу, співробітники безлічі супермаркетів по всій країні не прибрали відповідну продукцію, а просто заклеїли відділення харчовими плівками або сигнальними стрічками. Такий карантиний захід викликав шквал обговорень в Мережі: користувачі діляться фотографіями, не упускаючи можливості дотепно висловитися з приводу нових обмежень.

Багато користувачів називають карантинні заходи "абсурдними і беззмістовними", проте найбільше українців здивувала заборона на продаж шкарпеток в супермаркетах:

Багато громадян також дивуються, чому під заборону потрапили освіжувачі повітря, губки для миття посуду або чищення взуття. Деякі користувачі в жартівливій формі припускають, що коронавірус ховається саме в цих товарах.

Користувачі соціальних мереж висловлюють невдоволення і обурення з приводу посилених карантинних обмежень, вказуючи, що в нові заборони немає логіки:
"Зайти в один магазин за продуктами і попутно там купити блокнот і шкарпетки не можна, а піти в салон краси можна ... де логіка", "Ось це взагалі маячня, в чому проблема продавати ті ж батарейки? Ну це обмеження явно не має ніякого стосунку до запобігання зараження ... аби щось заборонити зайвий раз "," Ору. Миючий засіб можна. Освіжувач не можна) ", — пишуть українці під фотографіями з супермаркетів.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як "Епіцентру" вдається обійти карантин.

Аби щось заборонити: як українці відреагували на заклеєні стрічкою товари в супермаркетах

Локдаун в Україні - фото з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини