Головна Новини Суспільство Кримінал Жорстоке вбивсто в Запоріжжі: чоловік розстріляв жінку в центрі міста
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорстоке вбивсто в Запоріжжі: чоловік розстріляв жінку в центрі міста

Чоловік розстріляв жінку в центрі Запоріжжя, а коли побачив правоохоронців, то застрелився у сквері.

21 січня 2024, 13:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У центральній частині Запоріжжя відбулась стрілянина через яку загинула жінка. Чоловік, який розстріляв жінку потім вчинив самогубство. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву голова Запорізької обласної військової адміністрації (ОВА) Юрія Малашко.

Жорстоке вбивсто в Запоріжжі: чоловік розстріляв жінку в центрі міста

Чоловік розстріляв жінку в Запоріжжі. Фото: Нацполіція

Постріли стались вранці в одному зі скверів Запоріжжя.

"Вбито жінку — двома пострілами. Вбивця просто сидів на лавочці, побачивши правоохоронців — пустив у себе останню в житті кулю", — повідомив Юрій Малашко у телеграм-каналі.

За словами голови Запорізької ОВА жінку врятувати не вдалось. Також Малашко повідомив, що буде почате розслідування у цій справі.

"Буде всебічне розслідування, важливо встановити, хто вклав зброю в руки вбивці, хто допустив таку жахливу трагедію в середмісті", — наголосив Малашко та додав, що справа буде на його особистому контролі.

Очільник Запорізької ОВА висловив співчуття рідним та близьким загиблої та вказав, що подібні трагедії не мають повторюватись у майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про жахливу серію вбивств у Боснії. Влада країни оголосила про початок розслідування потрійного вбивства, одне з яких транслювалось в прямому ефірі.

Також "Коментарі" писали, що Запорізька область в окупації страждає від гуманітарної катастрофи. На тимчасово окупованій території ліки можна отримати лише з паспортом РФ. Таким чином росіяни змушують до паспортизації українських громадян. Крім того, на цій території недостатня кількість медиків та постійно є недостатня кількість медичних препаратів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини