Головна Новини Суспільство Кримінал Шокуючий випадок у Боснії: чоловік у прямому ефірі застрелив колишню дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуючий випадок у Боснії: чоловік у прямому ефірі застрелив колишню дружину

Влада Боснії оголосила про початок розслідування потрійного вбивства, одне з яких транслювалось в прямому ефірі.

15 серпня 2023, 10:25 comments2747
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярний у Боснії культурист Нермін Сулейманович почав трансляцію у своєму профілі в Instagram та заявив, що глядачі "побачать, як виглядає вбивство наживо". Тоді він навів камеру на свою побиту та закривавлену дружину і вистрілив їй у голову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Blic.

Шокуючий випадок у Боснії: чоловік у прямому ефірі застрелив колишню дружину

Чоловік у Боснії вбив колишню дружину у прямому ефірі. Фото з відкритих джерел

Жінка, на ім'я Нізама Хечімович поскаржилася на насильство з боку колишнього чоловіка Нерміна Сулеймановича. Вона звернулась до суду з клопотанням про запобіжний захист для свого колишнього чоловіка, однак судді відхилили прохання Хечімович. Це сталось попри те, що раніше Сулеймановича звинувачували в торгівлі наркотиками та участі у багатьох бійках. 

За кілька днів після цього Нермін Сулейманович почав трансляцію у своєму профілі в Instagram, де показав свою побиту дружину та заявив, що вб’є її. Чоловік перевів камеру на Нізам Хечімович та пояснив, що "має справу з повією, яка доносить на нього в поліцію", а тоді вистрілив у голову колишній дружині. Це все відбувалось на фоні криків їх спільної малолітньої дитини. Згодом виявилось, що за трансляцією вбивства у прямому ефірі спостерігало близько 12 тис. людей.

Після вбивства, чоловік почав тікати з місця злочину, скоїв ще два вбивства і поранив кількох людей, зокрема поліцейського. Сулейманович під час втечі встиг пограбувати автозаправку та відправився у село, де заховався у покинутій фермі. Під час втечі чоловік робив короткі прямі трансляції в соцмережі розповідаючи про свої дії. Коли поліція знайшла і оточила чоловіка він застрелився.

Міністерство внутрішніх справ Боснії і Герцеговини оголосило про детальне розслідування інциденту. Не лише за обставинами події, а й за рішенням судді, який відмовився заборонити Сулеймановичу наближатися до колишньої дружини. 

За останні сім років у Боснії та Герцеговині через домашнє насильство було вбито 60 жінок. Однак боснійський ресурс Blic наголошує, що насправді їх кількість може бути більшою. Громадськість різко відреагувала на вбивство жінки. У найбільших містах Боснії анонсовані демонстрації на підтримку вимог посилити покарання за побиття жінок. Протестувальники також вказують на факти фемініциду - злочини на ґрунті ненависті за ознакою статі та гендеру щодо жінок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна спортсменка стала жертвою нападу 10 осіб.

Також "Коментарі" писали про трагічний випадок у Франції, де 71-річний пенсіонер застрелив дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини