Головна Новини Суспільство Кримінал Затягнув з ліфта у свою квартиру: в Луганській області чоловік зґвалтував сусідську дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Затягнув з ліфта у свою квартиру: в Луганській області чоловік зґвалтував сусідську дитину

Після зґвалтування чоловік наказав своїй жертві мовчати

11 серпня 2021, 13:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Луганській області зловмисник скоїв зґвалтування шестирічної дитини. Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Луганській області.

Затягнув з ліфта у свою квартиру: в Луганській області чоловік зґвалтував сусідську дитину

Зґвалтування дитини в Луганській області. Фото: novyny.24tv.ua

Як стало відомо, в Луганській області 48-річний місцевий житель побачив біля входу в ліфт маленьку дівчинку, яка живе з ним в одному багатоквартирному будинку. Коли вони піднялися на поверх, де живе правопорушник, він затягнув свою жертву до себе у квартиру і там зґвалтував її.

Після скоєння злочину чоловік наказав дівчинці повертатися додому і нікому не розповідати про те, що трапилося. Про інцидент дізналися в правоохоронних органах.

Правоохоронцям вдалося затримати зловмисника. На цей момент підозрюваний перебуває під вартою. За скоєння вказаного злочину йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Волинській області батько шістьох дітей регулярно ґвалтував свою неповнолітню дочку. Повідомляється, що зловмисник скоював свої злочини упродовж двох років. В цей час його дружина перебувала на заробітках в іншій країні. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Вінницькій області злочинець зґвалтував школярку. Повідомляється, що зловмисник заманив підлітка у свій автомобіль, а потім відвіз до себе на дачу. Там він зґвалтував свою жертву. Про те, що трапилося, правоохоронцям розповіла мати потерпілої. На місці злочину правоохоронці виявили речові докази, які підтверджують причетність чоловіка до скоєного. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини