Головна Новини Суспільство Кримінал Поки дружина була на заробітках: в Волинській області чоловік регулярно ґвалтував свою малолітню дочку
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки дружина була на заробітках: в Волинській області чоловік регулярно ґвалтував свою малолітню дочку

Зловмисник здійснював свої злочини на протязі двох років

10 серпня 2021, 15:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Волинській області чоловік регулярно ґвалтував свою неповнолітню дочку. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Волинської області.

Поки дружина була на заробітках: в Волинській області чоловік регулярно ґвалтував свою малолітню дочку

Згвалтування малолітньої у Волинській області. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався в Камінь-Каширському районі. Повідомляється, що батько шістьох дітей протягом двох років ґвалтував свою старшу дочку, якій на той момент було 13-14 років.

Зловмисник здійснював свої злочини, поки його дружина була на заробітках в іншій країні.

Співробітники правоохоронних органів довідалися про правопорушення і затримали підозрюваного. Суд першої інстанції засудив чоловіка до 13 років позбавлення волі, однак сторона захисту порахувала це покарання занадто суворим і подала апеляцію.

Рівненський апеляційний суд, прийнявши позицію прокурорів Волинської обласної прокуратури, залишив в силі вирок.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Вінницькій області чоловік вчинив зґвалтування малолітньої. Повідомляється, що зловмисник заманив свою жертву в автомобіль під час грози та запропонував підвести додому. Після цього він відвіз її до себе на дачу, де скоїв злочин. У поліцію звернулася мати потерпілої. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Великобританії невідомий скоїв зґвалтування підлітка в громадському місці. Повідомляється, що інцидент стався на пляжі Борнмута в той момент, коли на ньому знаходилися тисячі відпочивальників. Злочинець затягнув малолітню в воду і зґвалтував. Постраждала розповіла про це правоохоронцям, які тепер розшукують правопорушника. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини