Головна Новини Суспільство Кримінал Запропонував підвезти під час грози: у Вінницькій області чоловік зґвалтував малолітню (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Запропонував підвезти під час грози: у Вінницькій області чоловік зґвалтував малолітню (ФОТО)

Зловмисник заманив дівчинку до себе в автомобіль і відвіз на дачу

6 серпня 2021, 16:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Вінницькій області чоловік зґвалтував підлітка. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Вінницькій області.

Запропонував підвезти під час грози: у Вінницькій області чоловік зґвалтував малолітню (ФОТО)

Зґвалтування неповнолітньої у Вінницькій області Фото: ГУНП

У поліцію звернулася жінка, яка розповіла про злочин, скоєний проти її малолітньої дочки.

Як стало відомо, інцидент стався в одному з населених пунктів Вінницької області. Зловмисник під приводом підвести дівчинку додому під час грози заманив її у свій автомобіль і відвіз до себе на дачу. Там злочинець скоїв зґвалтування своєї 14-річної жертви.

Повідомляється, що сьогодні, 6 серпня, співробітники правоохоронних органів затримали підозрюваного у злочині. Ним виявився 33-річний раніше судимий за насильницькі та майнові злочини житель Вінницької області. Чоловіка затримали за місцем проживання його співмешканки.

На місці злочину поліціянти виявили та вилучили речові докази, які свідчать про його причетність до скоєного.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Миколаївській області чоловік вчинив зґвалтування своєї колишньої дівчини на очах у її родички. Повідомляється, що зловмисник прийшов додому до своєї малолітньої екскоханої й там зв'язав її, а потім поглумився. Родичку постраждалої він погрозами змусив мовчати. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Великобританії зловмисник зґвалтував підлітка на очах у тисяч відпочивальників. Повідомляється, що інцидент стався на пляжі в той час, коли на ньому знаходили тисячі людей. Невідомий затягнув свою жертву у воду і поглумився. Потерпіла звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини