Головна Новини Суспільство Кримінал У Миколаївській області зловмисник зґвалтував неповнолітню на очах у її бабусі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаївській області зловмисник зґвалтував неповнолітню на очах у її бабусі (ФОТО)

Бабусю постраждалої він погрозами змусив мовчати

28 липня 2021, 19:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Миколаївській області 20-річний хлопець зґвалтував неповнолітню дівчину. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Миколаївській області.

У Миколаївській області зловмисник зґвалтував неповнолітню на очах у її бабусі (ФОТО)

Зґвалтування в Миколаївській області. Фото: magnolia-tv

Вчора, 27 липня, 15-річна дівчина звернулася до співробітників правоохоронних органів і розповіді про зґвалтування. Як стало відомо, 20-річний колишній коханий дівчини рано вранці пробрався в її будинок, де вона перебувала зі своєю бабусею.

Погрожуючи ножем зловмисник зв'язав і зґвалтував свою жертву. Бабусю постраждалої він погрозами змусив мовчати. Під час того, як до них додому прийшли спільні знайомі потерпілої вдалося вирватися і викликати поліцію. Однак правопорушника зник з місця злочину.

Правоохоронцям вдалося встановити місцеперебування підозрюваного. Він був затриманий і доставлений у відділення поліції. Відомо, що дана особа вже є фігурантом кримінальної справи за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень учаснику АТО. Справа по ему фактом розглядається вже більше як рік. Тоді йому було обрано запобіжний захід не пов'язаний з триманням під вартою.

На цей момент зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

У Миколаївській області зловмисник зґвалтував неповнолітню на очах у її бабусі (ФОТО) - фото 2

Фото: ГУНП.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Великобританії зловмисник затягнув у воду неповнолітню дівчину і зґвалтована. Повідомляється, що інцидент стався посеред дня на пляжі, на якому знаходилися тисячі людей. Про зґвалтування розповіла потерпіла. Правоохоронці розшукують зловмисника. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що в Колумбії працівник дитячого центру підозрюється в зґвалтуванні більш ніж двох десятків дітей. Всім його жертвам було до чотирьох років. На цей момент він був затриманий співробітниками правоохоронних органів. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини