Головна Новини Суспільство Кримінал Забули зачинити вхідні двері: в Житомирі зловмисник проник в квартиру, де вбив жінку і дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Забули зачинити вхідні двері: в Житомирі зловмисник проник в квартиру, де вбив жінку і дитину

Головним мотивом злочину вважається пограбування

7 вересня 2021, 11:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Житомирі зловмисник убив сім'ю. Про це повідомляє видання ТСН.

Забули зачинити вхідні двері: в Житомирі зловмисник проник в квартиру, де вбив жінку і дитину

Вбивство жінки і дитини в Житомирі. Фото: ГУНП.

Як стало відомо, інцидент стався в одному з багатоквартирних будинків міста Житомир. Повідомляється, що на четвертому поверсі багатоповерхівки сусіди помітили загоряння. Вони викликали співробітників пожежної служби.

Прибувши на місце події пожежники почали ліквідовувати спалах. Під час гасіння вогню вони помітили бездиханні тіла 36-річної жінки та її 13-річної дочки. Спочатку рятувальники подумали, що загиблі вчаділи в вогні, проте пізніше правоохоронці виявили на їхніх тілах сліди насильницької смерті, а саме численні ножові поранення.

Правоохоронці запідозрили, що ймовірно пожежу влаштували для того, щоб приховати вбивство. Головним мотивом злочину вважається пограбування, оскільки з дому зникли гроші і ювелірні прикраси.

З'ясувалося, що в той вечір жінка була в кафе з друзями, а коли повернулася додому не закрила вхідні двері. Згідно з версією слідства, саме так злочинець проник в приміщення.

Чоловік зник з місця злочину на автомобілі загиблої. Його зафіксували камери відеоспостереження. Поліціянтам вдалося затримати правопорушника в Ружинському районі Житомирської області.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Дніпрі озброєний чоловік пограбував двох жінок, а потім застрелився. Зловмисник розпивав спиртні напої зі своїми знайомими у власній квартирі. В ході розпивання чоловік дістав зброю і почав погрожувати їм своїм жертвам. Погрозами він змусив їх віддати свої гроші про мобільний телефон. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Одесі чоловік заманив дитину в безлюдне місце і розбещував. Зловмисник побачив дитину біля входу в один з магазинів міста. Там дівчинка разом у своїм восьмирічним братом чекала, поки прийде їхня мати. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини