Головна Новини Суспільство Кримінал У Дніпрі озброєний чоловік пограбував двох жінок, а потім застрелився
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі озброєний чоловік пограбував двох жінок, а потім застрелився

Озброєний зловмисник змусив своїх двох знайомих віддати йому гроші і телефон

4 вересня 2021, 20:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Дніпрі застрелився чоловік пограбував двох жінок. Про це повідомляє видання Інформатор, посилаючись на власні джерела.

У Дніпрі озброєний чоловік пограбував двох жінок, а потім застрелився

Інцидент в Дніпрі. Фото: Інформатор.

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 3 вересня в місті Дніпро. Повідомляється, що в одній з квартир багатоповерхового будинку, що на вулиці Софії Ковалевської чоловік в компанії двох знайомих жінок розпивав спиртні напої. В ході розпивання між ними виник конфлікт.

Зловмисник дістав обріз рушниці і погрожуючи їм, змусив своїх знайомих віддати йому грошові кошти та мобільний телефон. Після скоєння злочину чоловік вигнав жінок з дому, а сам закрився. Постраждалі повідомили про інцидент в правоохоронні органи.

Прибулі на місце подій бійці спецпідрозділу КОРД почули постріл, а коли увійшли всередину квартири, то побачили труп чоловіка, поруч з яким лежала зброя. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Чернівецькій області 60-річного чоловіка, якого шукали протягом тижня, знайшли мертвим. Померлий ще 26 серпня вирушив до лісу по гриби. Його пошуками займалися близько 300 осіб. Труп чоловіка був направлений на експертизу, яка встановить точну причину його смерті. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Новій Зеландії чоловік різав відвідувачів супермаркету. Прем'єр-міністр Нової Зеландії назвала цей інцидент терактом. Вона повідомила, що злочинець був прихильником терористичної організації. ІДІЛ. В результаті події постраждали шестеро відвідувачів магазину. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини